turrezz 29.05.2012 23:34:43
Bis Zum Ende 30.05.2012 00:08:55
Alıntı yapılan: turrezz - Mayıs 29, 2012, 11:34:43 ÖSElimden geldiği kadar yardım ederim tabiki. Ama hemen böyle bi kaç cümleyle anlatılıcak bi durum değil ayrıca bir kaç cümleyle anlatmaya kalksam seni başımdan salmaya çalışmış olurum. sana e-mail adresimi özelden yazıyorum ordan konuşuruz karşılıklı.
Bis zum ende yardımlarını bekliyorum nereden başlamam gerekli şimdi finallerim bitmedi henüz onlardan sonra hemen başvurabilirim en çok zaman alacak işlerden başlamalıyım sanırım bu yollardan geçmiş birisi olarak ne önerirsin bana ve diğer arkadaşlarıma?
Reyya 17.06.2012 22:13:08
Alıntı yapılan: largarse - Mayıs 27, 2012, 10:48:43 ÖS
dostum eyvAllah derdimi dinledigin için insAllah senin dedigin gibi bi puan alırm.... mektubu yarım yaptım daha dogrusu 3 soruya 2 cevap verdim kurstaki hocalarımız 30 kelimeyi geçmesi önemli degil diyorlardı... sınavdan sonra ise tartışma konusu oldu ankaradan gelen hocalar 30 kelime oldugunu söylediler.....
mektubum
arkadasımı yemege davet etmek istiyorum
1. zeit
2.ort
3.was es gibt zu essen
bende
lieber ali
ıch möchte dich.............................................. basını cevirdim
1. ıch habe am sonntag zeit
2.
3.es gibt zu essen pizza
shöne grüsse
berk
2. yapmadıım.... puan alırmıyım bu mektuptan
sınavda hocayı cagırdım yanıma "ort" yi anlamadım almanca olarak ne ifade ediyor diye söylemesi istedimsöylemedi sınavdan sonra anladım ki yer mekan anlamındaymış
o kadar doluyum ki10 aydır eşimi görmüyorum 10 ayda 8 kilo verdim nalet olsun su almancaya... bu arada Allah senden razı olsun dostum derdimi dinleyip sorularımı yanıtsız bırakmadıgın için.
mürsel63 18.06.2012 18:23:02