ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birleşimi Kefil

Sayfa: [ 1 ]

Pegasuss 19.05.2012 10:09:31

Selam arkadaşlar ben aile birleşimi vizesine başvuru yapıcak eşim türk vatandaşı , öğrenci ve part time çalışıyor 365 euro maaş alıyo. annesi ve abisi bize kefil olacak. annesi 1300 euro maaş alıyo, abisi de 1700 euro maaş alıyo ve annesi işe gireli 4 ay oldu abisi de 8 ay falan acaba kefillikleri kabul edilir mi?  iş sözleşmelerinin ne kadar süreli olduğunu bilmiyorum galiba süresiz, lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Engin bilgilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

fuk_18 19.05.2012 12:05:35

iki sorunada cevap vermek gerekirse kefillikleri tabiki kabul edilcek istenilen evraklarda genel olarak dogru evrakalr baska ne isterler onu yabancilar dairesi bilir cunku daireden daireye degisiyor evrak listesi ayni zamanda kefil bulupda giden cok arkadas oldu o konuda merak etme kefillikleri kabul edilirse maaslari da iyi eger maaslarinida yeterli gorurseler vizen cikar baska bir sorun olcagini sanmiyorum

Pegasuss 20.05.2012 10:31:01

Alıntı yapılan: fuk_18 - Mayıs 19, 2012, 12:05:35 ÖS
iki sorunada cevap vermek gerekirse kefillikleri tabiki kabul edilcek istenilen evraklarda genel olarak dogru evrakalr baska ne isterler onu yabancilar dairesi bilir cunku daireden daireye degisiyor evrak listesi ayni zamanda kefil bulupda giden cok arkadas oldu o konuda merak etme kefillikleri kabul edilirse maaslari da iyi eger maaslarinida yeterli gorurseler vizen cikar baska bir sorun olcagini sanmiyorum

Teşekkürler  okey:)

Sayfa: [ 1 ]