26.01.2012 tarihinde vizeye basvurdum, kagitlarimi aldilar. 2 ay sonra almanya ya gonderildi haberini aldik.Esim alman vatandasi ve 8 aydir Türkiyede ve o yüzden calismiyor.Gecen hafta konsoloslugu aradim,kadin bir kac gunu mektup göndericez dedi:Bugn avukatimiz Hannover yabancilar dairesi ile iletisime gecti:Görevli adam 8.05.2012 de kagtlari turkiyeye gönderdigini söylemis.Bu durumla karsilasan birisi oldu mu?Bu ne anlama geliyor?LUTFEN BIZE YARDIM EDIN.
yeliz_orhan
21.05.2012 20:44:17
İNşALLAH VİZEDİR ARKADAşIM BANADA BİRAZ ÖNCE UPS DEN MESAJ GELDİ PASAPORTUM GELİYORMUş BENDE BEKLİYORUM VİZEMİ DEĞİLMİ BAKALIM HAYIRLISI BU ARADA BENDE HANNOVERE GİDİYORUM
Sagol, siz ne kadar beklediniz? Biz izmirden basvurduk, orada pasaport almiyorlar malesef. Netten takip edin diyorlar. Nette cikarsa, o zaman gidip pasaportunu teslim ediyorsun. Simdilik daha ögle bisey da yok bizde malesef. Kagit neden yollaniyor, o konuda herhangi bir bilginiz var mi?
yeliz_orhan
21.05.2012 23:01:37
benimki yarın elimde
yeliz_orhan
23.05.2012 15:27:51
vizem geldi arkadaşlar elimde şu an hem vize hem biletim haftaya uçuyorum darısıda tüm bekleyenlere
insAllah Allah bizede nasip eder sevinmeye beklemek cokkk zor