ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Nüfus Kayıt Örneği Tercümesi

Sayfa: [ 1 ]

Pegasuss 21.05.2012 19:56:24

slmlar arkadaşlar başvuru için gereken belgeler listesinde; başvurana ve evleneceği eşine ait ayrı ayrı  Tam tekmil toplu nüfus kayıt örneği aslı ve fotokopisi ve ayrıca tercümesi diyor benim sorduğum yerler tercümeye gerek yok demişlerdi bunun hakkında bilgi verirmisin ve bi sorum daha olucak evlilik cüzdanının fotokopisi yeterlimi yoksa aslı gereklimi bende fotokopileri var yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler  :D

yeliz_orhan 21.05.2012 20:24:17

ARKADAşIM HANGİ KONSOLOSLUK ANKARA İSE GEREK YOK İSTANBUL TERCÜME İSTİYOR.

fuk_18 21.05.2012 21:03:47

izmir ankara tercume istemiyor istanbul tercume istiyor gerekli ise sana yardimci olabilirim uygun yer bulamazsan tercume icin

Alıntı yapılan: Quarhan - Mayıs 21, 2012, 07:56:24 ÖS
slmlar arkadaşlar başvuru için gereken belgeler listesinde; başvurana ve evleneceği eşine ait ayrı ayrı  Tam tekmil toplu nüfus kayıt örneği aslı ve fotokopisi ve ayrıca tercümesi diyor benim sorduğum yerler tercümeye gerek yok demişlerdi bunun hakkında bilgi verirmisin ve bi sorum daha olucak evlilik cüzdanının fotokopisi yeterlimi yoksa aslı gereklimi bende fotokopileri var yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler  :D

Pegasuss 24.05.2012 14:33:49

Çok Teşekkürler Ankara da Başvuru Yapıcam  :)

Sayfa: [ 1 ]