ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Alman Ehliyetini Almak Icin Yapilmasi Gerekenler Ve Türkce Calisma Kitabi ...

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

oguzhan_21 06.08.2014 10:07:55

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ağustos 06, 2014, 01:17:32 ÖÖ
kitap caliscaksin o zaman ilk sayfada var indirip ordan calisabilirsin

Söylediğin siteye üyr oldum 40 euro ya
Çalışma kitabınıda indiriraem süper olacak. İnş telefonda açabilirim senin çalışma kitabını
Üye olduğum sitede telefondan çözüyorum
Bu arada tşk ederim

oguzhan_21 12.08.2014 14:46:07

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ağustos 06, 2014, 01:17:32 ÖÖ
kitap caliscaksin o zaman ilk sayfada var indirip ordan calisabilirsin

selamlar tekrar kardes

bugun fuhrersceınstelle ye gıttım belgelerı vermekk ıcın (cevırtmek ıcın kayıt olmak ıstedım) maalesef yapamadım
2010 da almanyaya gelmeden 1 ay once tr de ehlıyet ywpmıstım
ama gıdıp emnıyetten almamıstım
almanyaya grldım ve 1 yıl sonra tr gıttım o zaman ehlıyetı aldım
verılıs tarıhı 2011 oldu halıyle.

kadın burda sorun cıkarttı.
almanyadayken  tr ehlıyet yapmıs gorunuyorum halıyle.
kadın bana almanyaya gelmeden once ehlıyetını yaptıysan bana belge getıreckesın dedı.

sımdı bn bu belgeyı nerden alcam emnıyetten mı ?
ehlıyet almaya hak kazandı belgesı olacak sanırım ..emnıyete gıdıp ehlıyet almak ıstedıgımızde verdıgımız belge.

Break4Love 05.03.2015 04:44:33

Sımdı ufuk kardes Benım turk ehlıyetım avr ve ben 6 ay olcaka gelelı almanyaya  Sımdı ben bunu almanca yapsam 3 senemı gecrlı 3 sene sonra mecbur alman ehlıyetımı alcam yoksa sadece 6 ay gecerlı ve gıdıp yenıdenmı ehlıyet alcam

fuk_18 05.03.2015 14:09:17

ehliyeti almancaya cevirtmen zaten gerekli sunu unutmayin isterse 10 sene gecsin ehliyetin oldugu icin basdan ehliyet yapma gibi bir durum yok cogu surucu kurslari korkutuyor oda bilgisizlikden,

senin simdi suren bittiya once git adaca ehliyetini cevirt sonra surucu kursuna yazil alman ehliyetini almaya calis yapman gereken bu yani 6 ay gectikden sonra hic bir sekilde uzamiyor ehliyet suresi

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 05, 2015, 04:44:33 ÖÖ
Sımdı ufuk kardes Benım turk ehlıyetım avr ve ben 6 ay olcaka gelelı almanyaya  Sımdı ben bunu almanca yapsam 3 senemı gecrlı 3 sene sonra mecbur alman ehlıyetımı alcam yoksa sadece 6 ay gecerlı ve gıdıp yenıdenmı ehlıyet alcam

Break4Love 18.03.2015 01:24:28

ufuk Sımdı Benım ehlıyetım a2+e Bugun kursa gıttım ve bana sunu soyledı Adaca gıdıyorsun Ehlıetını almancaya cevırıyorsun Eger Derlerse Ehlıyet  sınaca vs gıreceksın gırıyorsun goz testı vs prosedurel seylere gırıyorsun yok ehllıyetın gecerlı derlerse dırek sınava gırmeden ehlıet  almanyada gecerlı oluyor

fuk_18 18.03.2015 21:20:28

biz ne yazdik sen kursu bosver adacdan ehliyeti almancaya cevirt baska kursa git derslere girmicen sadece sinava ve direksiyona girceksin o kadar

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 18, 2015, 01:24:28 ÖÖ
ufuk Sımdı Benım ehlıyetım a2+e Bugun kursa gıttım ve bana sunu soyledı Adaca gıdıyorsun Ehlıetını almancaya cevırıyorsun Eger Derlerse Ehlıyet  sınaca vs gıreceksın gırıyorsun goz testı vs prosedurel seylere gırıyorsun yok ehllıyetın gecerlı derlerse dırek sınava gırmeden ehlıet  Almanya'da gecerlı oluyor

sawran 07.06.2015 17:25:11

Alıntı yapılan: jayson - Aralık 09, 2013, 02:27:36 ÖÖ
PDF NEDENSE ACILMIYOR YENILIYEBILIRMISINIZ TÜRKCE KITAP ICIN: TESEKKURLER SIMDIDEN::
adobe acrobat reader veya diğer pdf görüntüleyici programlar ile deneyiniz.(pdf reader vs)

sawran 19.04.2016 15:53:44

arkadaşlar ben teori sınavını geçtim, tr den ehliyetim var, 4 senedir aktif araba kullanıyorum, her gün nerden baksan denizli  trafiğinde 60 km, buna rağmen 2. sefer direksiyon sınavından kaldım almanyada (sınav başı 220 euro), yine ufak tefek hatadan, birincide kadının birinin köpeğini görmedim yaya geçidine yaklaşıyor kadın ben sağa döneceğim, ama kadının gelmesine 5 mt falan var, kadın elinde köpek tutuyor tasmasıyla, ama parketmiş arabalardan ne köpeği ne tasmasını görmek mümkün değil,  tasmada kısa değil uzun tasma kadından 3 mt. falan, ama köpek eğitimli yaya geçdinde sahibini bekliyor, bende görmediğimden saptım sağa, ama kaldım, ben döndüğümde dikiz aynasından köpeğin sahibini beklediğini gördüm,  tek hatamdı kaldım,
2. teoridede bu sefer sola döneceğim kavşaktan, sağdan gelen yok, soldan gelen yok, yaya yok, ama karşıda bi araç var durmuş zebra geçidindeki yayaları bekliyor, ben döndüm o bekliyor zaten trafiği tıkamıyayım diye,  tak sağa çek, durchgefallen, kaldınız, orda ne olursa olsun beklemeliymişiz, ?
bizim türk diye gittiğimiz fahrshchule nin hocasıda almanca konuşuyor, milliyetçi türkçü bir adamım, buna rağmen türk fahrschuleye gittiğime bin pişman , heveslenmeyin türkçeye çevirecek diye, çevirmiyor neymiş yasakmış, eee benim ana dilim almanca değil, nasıl yapcaz, o zaten basit konuşuyor recht, links anlarsın ya bişey olmaz, anlamadığımda nolacak, ? gidip bi daha bayılacaksın fahrschuleye, sizi hiç bir şekilde savunmuyor fahrschulenin adamı, ne olursa olsun kalırsanız tüv den yana, geçerseniz şanslısınız, bu arada  fahrschuleyi değiştireceğim, mümkünse trafiği az olan küçük bi yer seçeceğim, yoksa geçmenizin imkanı yok anca şansınızı zorlarsınız, istatisliklere bakarsanız anlarsınız her 4 öğrenciden 1 , kalıyor almanya genelinde bu büyük şehirlerde 4/2, haberiniz ola,
zaten tüv ün adamları insan bedeninde robot, full disiplin en ufak bi hata yapmanızı bekliyorlar, yok şuna göz yumayım, heyecandır şudur budur yok, her ne yapıyorsanız onların kuralına göre onların istediği şekilde yapacaksınız, başka bir çıkar yolu yok sınavı geçmenin,
fahrlehrer zaten ergenin teki, arabaya bişey olacak diye hop oturuyo hop kalkıyor yer yer kendi fren yapıyor direksyonu kırıyor panikleyip, kaza yapmayacak adama da kaza yaptırcak mk. malı. , elinden telefon düşmüyor, bize bişey öğreteceğine whatsappta yazışıyor,  tabi biz yolunacak kazız ya ne kadar az öğretirse, çeşmeden ne kadar az su damlarsa kovaya o kadar uzun sürede dolar, bunda bişey yok abartılacak kadar değil almanya trafiği, yayalara saygı göster, tabelalara dikkat et, bide sağdaki soldan önce kuralı bu üçünü araba sürmüş birisi benim gözümde 2-3 fahrda öğrenir,
bu arada fahrschule gelsenkirchen de, gelsenkirchende yaşayan varsa tavsiyemdir, gelsenkirchende direksyon sınavına girmeyin. ben şu fahrschule değişim işini yapayım küçük bi yere neticeyi bildireceğim., değişim işini yapan varsa bi bilgilendirse çok makbule geçer.

fuk_18 19.04.2016 21:45:47

sinava bochumda gir almanyerinde gir

ozanvarli 20.10.2017 16:19:19

Calisma kitabinin linkini, hala duruyorsa tabi, guncelleyebilir misiniz?

fuk_18 20.10.2017 17:59:45

suan sistem cok degisti yeni sorular geldigi icin online calismanizi öneririm sorulari ezber yapin sadece

Alıntı yapılan: ozanvarli - Ekim 20, 2017, 04:19:19 ÖS
Calisma kitabinin linkini, hala duruyorsa tabi, guncelleyebilir misiniz?

esudur 09.01.2018 04:29:48

Teşekkürler.....

meanfant 11.06.2018 20:30:24

Merhaba,

Geçen yıl Almanyada erasmusumu yaptım, ehliyetim olmasına rağmen hiç araba kullanmadım. Internette okuduğum kadarıyla orada yaşamıyorsak 12 aya kadar ehliyet kullanılıyormuş.. Şimdi aile birleşimi vizemi bekliyorum, tekrar gittiğimde daha önce kullanmadığım için 6 ay geçerli ehliyetim oluyor mu?

fuk_18 11.06.2018 22:01:11

her halukarda 6 ay gecerli ehliyetin sonra tekrar yapman gerekli

Alıntı yapılan: meanfant - Haziran 11, 2018, 08:30:24 ÖS
Merhaba,

Geçen yıl Almanyada erasmusumu yaptım, ehliyetim olmasına rağmen hiç araba kullanmadım. Internette okuduğum kadarıyla orada yaşamıyorsak 12 aya kadar ehliyet kullanılıyormuş.. Şimdi aile birleşimi vizemi bekliyorum, tekrar gittiğimde daha önce kullanmadığım için 6 ay geçerli ehliyetim oluyor mu?

modelci 13.06.2018 14:22:24

TUrkce egitim videolari
https://www.youtube.com/playlist?list=PL7y1LU9AIPsGE6T8P2v9z-fdv-AhrLaYR

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5