ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Avusturya ile İlgili bir soru

Sayfa: [ 1 ]

yyusuf1993 29.05.2012 12:48:05

Merhaba Arkadaşlar ben öğrenci vizesi(oturum kartı) için başvuru yapmıştım onaylanmıştı ve d vizesi vermişlerdi oturum kartımı almam için ben d vizesi süresince oturum kartımı almadım daha doğrusu anneannemin vefatından dolayı Türkiye’ye geldim ve anneannemin vefatından sonra annemde rahatsızlandı ve Nisan'ın ortasına kadar geçerli diye vizem bende Nisan'ın ilk haftasına kadar Türkiye'de kalayım dedim ama Mart ayında 1 kez daha gittim okul kaydımı tamamlayayım geri geleyim  diye ama kurs sigorta vs gerekli prosedürleri bilmedigim icin tamamlayamadan geri döndüm Nisan'da uçak biletini aldım herşey hazırken geri gidemeden Pasaportumu evcil hayvanım parçaladı.Yeni Pasaport çıkarttım olayı konuştum ne yapacağım nasıl yapacağım derken o sürde Viyana'ya gidebilmem için verilen D vizesinin süresi bitti anacak Viyana’da oturum kartımı gittiğim takdirde halen alabiliyordum ve Viyana Belediyesi tekrar D vize vermeleri için Konsolosluğa mail attık dediler ama Konsolosluk pasaportumun yırtılması ve Viyana'da bulunduğum sürece oturum kartımı almadığım için sıfırdan oturma izni için başvur diyip reddettiler,verilen kağıttada İnandırıcı bulmamışlar durumumu öyle yazıyordu.
şimdi sıfırdan başvuru yapınca Viyana Belediyesi yine vizemi onaylarsa Konsolosluk vizemi reddederler mi acaba Eylülde Üniversiteye başlamam lazım.Yani Viyana Belediyesi yine onaylarsa Konsolosluk acaba tekrar bir sebep üretebilirmi ?

Bayern01 29.05.2012 13:37:01

Belediye eger onay verirse konsolosluk bir sorun cikarmaz konsolosluk bir aracidir birde pasaport gibi degerli bir evragida öyle ulu köseye koymamanizi tavsiye ederim evcil hayvanlarin ulasamadigi yer olsun  okey:)

Sayfa: [ 1 ]