ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyada seviye sinavi nasil oluyor

Sayfa: [ 1 ]

yeliz_orhan 23.06.2012 03:19:50

merhaba arkadaslar ben 3 hafta once almanyaya geldim esime kavustum cok sukur . bana bi mektup geldi entegrasyon kursundan gidip kayit oldum , ve 2 gun sonra yani pazartesi gunu saat 9 da seviye belirleme sinavi varmis bu sinav hakkinda bilgisi olan varmi bu sinav nasil isliyor ne gibi sorular cikiyor yazilimi sozlumu bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler okey:)

Jeynes 23.06.2012 12:05:17

Arkadasim gidiyorsun otururyorsun sinifa. Belki seninle birlikte 1,2 kisi daha olabilir sinava giricek. Ogretmen geliyor ve onune 3-4 sayfa kagit koyuyor a1 gibi isaretliyorsun sadece. oyle hören falan yok isaretliceksin.

15-20 dk sure veriyorlar genelde. Puanlarina gorede modül kactan baslayacagin belirlenicek.

yeliz_orhan 23.06.2012 23:16:45

tesekkurler arkadasim peki sinav sorulari a1 duzeyimi yoksa a2 falanmi ne tur sorular var sen girdinmi o sinava ? okey:)

Rodolfo 24.06.2012 03:33:55

Sinav düzeyi tamamen senin bilgine bagli. Alacagin puanlamaya göre seni kursa baslatiyorlar. Bu a1 a2 b1 etaplari seklinde. Mesela Basariz oldun diyelim Modül 1'den(Kurs basladigi gibi) baslatirlar. Belirli puan aldin diyelim bu sefer Modül 2'den (1 ay sonra fln)  baslatiyolar. Modül 3-4-5-6 o sekilde devam ediyor. Zaten seviye tespit sinavinin ardindan söylüyorlar sana hangi modülden baslayacagini. Ben Modül 2'den baslamistim. Modül 3 e 2 puan eksikti :) Zamanin varsa ve Türkiye'den yeni geliyorsan, direk Modül 1'den baslamani öneririm. Basarilar dilerim.

yeliz_orhan 24.06.2012 14:02:42

tesekkur ederim bu bilgi daha yararli oldu

Jeynes 24.06.2012 14:27:54

arkadas guzel yazmis ayni soyledigi gibi oluyor. Ben modul 1  den baslamak istedim hocalarada soyledim. sonucta a1 sertifikasini aldiktan sonra cok unuttugumuz seyler oluyor. Tekrar onlari tazeleyerek gitmek daha faydali oldugu dusuncesindeyim.

Sayfa: [ 1 ]