ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize elime ulaştı

Sayfa: [ 1 ]

pesipembe 23.06.2012 15:41:54

Arkadaşlar nihayet biraz önce ups'den bir bey pasaportumu getirdi ve nihayet vizeyi aldım.
Darısı tüm bekleyen arkadaşlara dostlara inşAllah.

8 mayısta Ankara'dan başvurmuştum.
İlave evrak talep etmişlerdi eşimin Türkiye'ye giriş-çıkış belgesi,o da 22 mayısta teslim edildi konsolosluğa.
Bu güne ise vize geldi.23 haziran.

Benim durumum da olan yada benim durumuma düşecek arkadaşlara belki tarihler ışık tutar.

Saygılarımla.

Bayern01 23.06.2012 15:57:51

Alıntı yapılan: pesipembe - Haziran 23, 2012, 03:41:54 ÖS
Arkadaşlar nihayet biraz önce ups'den bir bey pasaportumu getirdi ve nihayet vizeyi aldım.
Darısı tüm bekleyen arkadaşlara dostlara inşAllah.

8 mayısta Ankara'dan başvurmuştum.
İlave evrak talep etmişlerdi eşimin Türkiye'ye giriş-çıkış belgesi,o da 22 mayısta teslim edildi konsolosluğa.
Bu güne ise vize geldi.23 haziran.

Benim durumum da olan yada benim durumuma düşecek arkadaşlara belki tarihler ışık tutar.

Saygılarımla.
Allah yolunu daim etsin.... halayy:) halayy:)

sky_noise3183 23.06.2012 16:26:30

hayırlı olsun öncellikle bu giriş çıkış belgesi ne oluyor ucak bileti mi veya nerden temin edilebilir ekimde düğün var ve hemen ardından vizeye başvuracağım böyle bir belgeyi benden isterslerse diye bilgilenmek adına soruyorum.Teşekkürler

Bayern01 23.06.2012 17:05:32

O esinizin ülkeye giris cikis belgesidir yani hudut belegesi, eger konsolosluk isterse esiniz konsolosluktan sizin adiniza vekaletname cikartacak ve size postalayacak siz bu belgeyle havalimani polise gidip esimin hudut giris cikis belgesini alacam diyeceksin sana gönderilen vekaletnameyi verecksin 2dk icinde sana verecekler bu kadar

Bis Zum Ende 23.06.2012 18:32:13

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) Hayırlı olsunnn çok ama çok sevindimm  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

pesipembe 23.06.2012 21:32:54

Bayern çok teşekkür ederim kardeşim hepimizin yolu açık olsun inşAllah,Bis zum ende senin de çok çok sevinmen senin iyiliğinden kardeşim,senin için dua ediyorum..

görüşmek üzere,sağlıkla kalın..

Sayfa: [ 1 ]