Pegasuss 03.07.2012 21:50:26
Bis Zum Ende 03.07.2012 22:21:39
Alıntı yapılan: Quarhan - Temmuz 03, 2012, 09:50:26 ÖSKardeş öncelikle işlemlerinden önce sana bir kaç şey yazmak istiyorum.
merhabalar sayın almancax üyeleri, ikamet değişikliği yaptığım için uzun zamandır internete giremiyordum ve şimdi internete ilk girdim ve o kadar güzel bilgiler varki herkes birbirine bildiğince yardımcı olmaya çalışıyor Allah razı olsun. ben haziranın 19 unda başvurumu yaptım güzel geçti sorun yok gibiydi ama kefil durumu durumu gözümü korkutuyo kabul falan etmezler diye korkuyorum dedikleri gibi bayağı stresli bir döneme girmiş bulunuyorum Allah sonumuzu hayır etsi. şimdi bi sorum var acaba belgelerimizi takip edebilirmiyiz oraya gittimi gitmedimi öğrenebilirmiyiz acaba ? bana ups kargonun takip fişini verdiler orda kargodan biliyorum eşimden belge istemede vizem gelmez ama ben yine de sürekli orayı takip ediyorum işte diyor ki kargonuz ups e teslim edilmek üzere beklmktedir diyo. acaba belgelerimizi nasıl takip edeeceğiz bir bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum artık daynacak gücüm de kalmadı. eşim de bıktı bu durumdan yanına da gidemiyorum. onuda kaybettim sayılır az kaldı gelme dicek bana. kıza gına getirdim üstüne gide gide kıskançlık yapa yapa sona geldi herşey anlicanız. beni seven insan benden nefret etmeye başladı bende onu çok seviyorum ama çok sıktım eşimi. üstüne birde bıçaklandım hayatım rezil bir şekilde devam ediyo. bilmiyorum bunu burda neden anlatıyorum içimden geldi bunalıma girdim artık dayanıcak güç kalmadı bendee yardımlarınızı bekliyorum
Pegasuss 03.07.2012 22:32:21
Bis Zum Ende 03.07.2012 23:04:05
Alıntı yapılan: Quarhan - Temmuz 03, 2012, 10:32:21 ÖSSıkıntı yapma içini ferah tut sen güçlü birisisin bunun üstesinden gelecek kapasiten var.
bilmiyorum hakan abi zor durumdayım kafam karmakarışık herşey battıkça batıyo rezil bir haldeyim dayanmaya çalışıyorum artık yapıcak hiç bişeyim yok zzaten eşim yarın gidicek büyük ihtimalle şubeye ondan cevap bekliyorum hayattan bezdim resmen bıktım artık adam akıllı konusamıyoruz da tlefonu her açmamda konusmamız kavga ile bitiyo teşekkür ederim abi yardımın için rahatlamam gerek saolasın iyiki varsın abi
Pegasuss 03.07.2012 23:20:38
Bis Zum Ende 03.07.2012 23:23:04
Alıntı yapılan: Quarhan - Temmuz 03, 2012, 11:20:38 ÖSTelefon numaramı özele yazıyorum ne zaman canın sıkılırsa için daralırsa sohpet muhabbet etmek istersen ara konuşalım.
teşekkürler abi Allah razı olsun dayanmalıyım sabretmeliyim
gülme orda pis pis
Pegasuss 03.07.2012 23:50:22
:D:D