ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: UPS'den Mesaj Geldi.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

Bis Zum Ende 19.07.2012 13:29:44

Alıntı yapılan: ay_1_1 - Temmuz 18, 2012, 06:38:02 ÖÖ
Uzun zamandır giremiyordum foruma.Bende vize bekleyen gariplerden biriyim foruma girip olumsuzlukları okudukça psikolojim dahada bozuluyor.Olumlular yok değil elbette forumdan çok faydalandım.
Ama 'Bis Zum Ende' dostum bana msn'den çok yardımcı oldu.Allah hayırlı uğurlu etsin bana gelmiş gibi sevindim.Eşinle, kızınla bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle....
Benimde ayın 27 sinde Almanya'da randevum var eşim evraklarla gidecek inş olumlu sonuçlanır herkesin duasını bekliyorum.
cok cok cok tesekkur ederim umarim randevun olumlu gecerde bir an once kavusursun sevdiklerine herseyin en guzeli sizin olsun dualarim sizinle. Allah a emanetsiniz.

Pegasuss 19.07.2012 13:59:13

amannnnn abiii orda olayımda benimde bavulum kayıp olsun :P:P:P teşekkür ederim abi ya insAllah bende bir gün senin gibi yazarım böyle geldim almanyaya diye vay be. Allaha emanet ol abi ne güzel ya çok sevindim darısı bize...........

Okn 19.07.2012 15:38:17

arkadaslar çok sükür kağıdım bu sabah gelmiş,eşimden bir mektup yazmasını istemiş sizden istedimii ??
bekleyen arkadaslarım ins gelir Allaha dua edin ama en içten :) o sizi duyuyor...

Sayfa: 1 2 [ 3 ]