ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: aile birlesimi basvurudan sonraki süreç

Sayfa: [ 1 ]

Pegasuss 17.07.2012 23:16:58

Merhabalar arkadaşlar. !9 haziranda ankaradan başvurumu yaptım belgelerim daha ulaşmadı oraya hala bekliyorum bıktım artık yemin ederim. eşim g,tt, yabancılar şubesine bizim kefil durumu vardı işte bildik belgeri istemişler bi de annesi kefil olucak onun iş yerinden belge istemişler. belgeleri hazırla annenle gel imza atsın demiş kadın maaşı yeterli görünüyo demiş eşim belgeleri hazırlıyo annesinin işyerine ve ev sahibinden belge için posta göndermiş. onların gelmesini bekliyoruz şimdi ama benim belgelerim oraya neden ulasmadı sizce 2 gün sonra tam bir ay olucak. bi de kefil kabul etmişler sizce sonradan geri cayabilirlermi hesaplamıslar maası yetiyo diye ama korkuyorum yinede. bitsin artık yeter ya bıktım valla. cevaplarınızı bekliyorum saygılar

Okn 17.07.2012 23:31:27

aynen kardesim Allah canını alsın ja ne bu çile mecbur değiliz....

fuk_18 17.07.2012 23:31:46

evrakalrin gitmis kesinlikle almanyadadir ya dagtilmadi esinin buludnugu yere yada sizi oyaliyorlar cunku ornellerine cok rasladik onceden evraklarin gelmesine ragmen yok diyorlar rahatsiz etmesinler diye kefil durmu cozuldugunde evrakalrin geldi digceklerdir yine beklemekden baska care yok ama az bi surecin kalmis fazla beklemezsin tahminim

Okn 17.07.2012 23:36:55

inş beklemez kardesim..

Pegasuss 18.07.2012 19:14:57

inşAllah gitmiştir az kaldı ama bende az kaldım  :-[ bitmek üzereyim bıktım ya resmen hayattan hiçbişi den tat alamaz oldum ot gibi yasıyorum resmen karım orda ben burda ne kadar iğrenç bir duygu varya. Allah hepimizin sonunu hayır etsin bekleyelim biraz daha bakalım nolcak. teşekkürler cevaplarınız için

Sayfa: [ 1 ]