Pegasuss
18.07.2012 20:12:55
slm arkadaşlar. eşim yabancılar subesine gitti demiştim. annesi kefil olucak bize, eşime bir liste vermişler. annesinin çalışma bilgilerini içeren ve kendi part çalışıyo onunda çalışma bilgilerini içeren belgeler istemişler ben maaş bordrosu diye biliyorum eşime sordum maaş bordrosu değil dedi. kayın valide işe şubat ayında başladı kendide 1 senedir part çalısıyo 370 euro aylıkla kendinden de istemişler. acaba kayınvalidemin çalışma süresi az olduğu için red yeme ihtimalimiz varmı bi de kayın validem extra bi işte daha çalısıyo normalde maaşı 1300 o işle beraber 1700 ü buluyormuş. ben daha önce yazmıştım ama part işler sayılmıyo demişlerdi ve bende eşime söylemiştim. esim bana o extra çalısştığı iş parttime değil demişti. yani kısacası kafam karışık o part time değil diyo farklı bir iş türü oluyomuş nasıl oluyo bana yardımcı olurmusunuz konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen saygılarımla
fuk_18
18.07.2012 22:31:32
kafana suan takma birsey onu biz burda ne dersek diyelim kararini yabancilar dairesi verecek oraya gitsin bi ondan sonra olur yada olmaz karari yazarsin buraya ama ben sanmiyorum red olacagini