ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Slm Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Sayfa: [ 1 ]

digital 18.07.2012 21:18:58

06.08.2012   Ankara  konsolosluk  Aile birleşimi   görüşmem  var

eşim  bir  alman 1 eski  evlilik  ve 1 de  çocuk var kendisinin

benim  ilk  evliliğim

hangi  evrakları  hazırlamam  gerek   kendim  için  olan  her  belgeyi  hazırladım

karşı  taraf  için  hangi  belgeleri  yanımda  bulundurmam  gerekli?

birde   bu  evrakların   hepsinin  fotokopi  olması   sorun  teşkil  edermi 

elimdeki  belgeler  eşime  ait  kira  kontratı   iş  anlaşması  sigorta  Türkiye  giriş  çıkış  biletleri

aile bilgisi  belgesi fakat   bunlar  yazıcıdan  çıktı   fotokopi  yani  yardımlarınız  bekliyorum   teşekkürler

Pegasuss 18.07.2012 21:34:20

arkadasım merhaba bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalısayım. eşin alman vatandası olduğu için sadece kimliğinin fotokopisi yeterli. eşine ait kira kontratına falan gerek yok o almanyadaki basvuruda gerekli . senin hazırlaman gereken evraklar bu linkte var https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=18986.0 ve bu da basvuru formu bunu çıktı alabilirsin ve birde doldurulmus örneği
https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=19364.0 umarım yardımcı olmusumdur

Pegasuss 18.07.2012 21:45:50

başvuruda istenen eşinin belgelerinin fotokopi olması bir sorun teşkil etmez ve giriş çıkışları alman çok iyi olmus isteyebilirler  ama iş anlasması sigorta falan onlara gerek yok.pardon nerden basvuru yapacaksın

digital 18.07.2012 21:49:27

Ankaradan    sorun  olmasın  diye   herşeyi  elimde  bulundurmak  istediğim icin hazırladım

fuk_18 18.07.2012 22:37:39

zaten arkadasim uste linkleri vermis onun haricinde  giris cikis belgesinimi aldin yoksa elinde biletlrmi va biletler birsey ifade etmez giris cikis belgesini esin olmadan vekalet olmadan vermezler sanda sen linkdeki belgelerden ekstra olarak sadece giris cikis belgesi alabilirsen esinin vekaleriyle birlikde verirler onu sana o yaninda olsun o an isterseler verirsin baska is sözlesmesi yok baska seyler goturme iceri almazalr zaten istenilen belgelerden baska birseyi

Alıntı yapılan: digital - Temmuz 18, 2012, 09:49:27 ÖS
Ankaradan    sorun  olmasın  diye   herşeyi  elimde  bulundurmak  istediğim icin hazırladım

aret 19.07.2012 00:54:33

merhaba arkadasim.. senin baska forumlarda (ozut) olarak uyeliklerin var sanirim... senin bilgilerin cok yardimci oldu bana.. yardimci olabilecegim birseyler olursa pm'den ulasirsan yardimci olmaya calisirim.. ozellikle bayern bolgesine geliyorsan...

fuk_18 19.07.2012 00:57:12

kime diyorsun ?

Alıntı yapılan: aret - Temmuz 19, 2012, 12:54:33 ÖÖ
merhaba arkadasim.. senin baska forumlarda (ozut) olarak uyeliklerin var sanirim... senin bilgilerin cok yardimci oldu bana.. yardimci olabilecegim birseyler olursa pm'den ulasirsan yardimci olmaya calisirim.. ozellikle bayern bolgesine geliyorsan...

aret 19.07.2012 18:29:00

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 19, 2012, 12:57:12 ÖÖ
kime diyorsun ?

Digital nick'ini kullanan arkadasa... Sen zaten site adminlerindensin sanirim... Bu konulardaki bilgin benide asar...

fuk_18 19.07.2012 20:04:11

hee anladim yok isim yazmayinca veya editlemeyince kimi kast ettigini anlamadim kusura bakma.

Alıntı yapılan: aret - Temmuz 19, 2012, 06:29:00 ÖS
Digital nick'ini kullanan arkadasa... Sen zaten site adminlerindensin sanirim... Bu konulardaki bilgin benide asar...

enigman 19.07.2012 22:58:06

esinle alakali sorular gelecektir. mesela, nerede, ne zaman tanistiniz, kim araci oldu, kim evlilik teklif etti, nerede görüsüp bulustunuz, aileler biliyor mu,  :o bunun gibi birbirinizi tanidiginizi ispat eden seyler. bana sordular. cevap verdim, ama yine de görüsme yaptigim kadin, sahte evlilik demis. uzun süre ugrastirdi bizi. bunlara sakince ve gercek sekilde cevap ver. birlikte cekilen fotolar yada nikah -  dügün fotolari filan faydali olur. esin dogum tarihi, nikah tarihi, bunun gibi detaylari soruyor.

Sayfa: [ 1 ]