ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ehliyet sinavi hakkinda yardim lutfen

Sayfa: [ 1 ]

Nebahat Günebakan 06.08.2012 18:47:40

Merhaba Arkadaslar,

bir konu hakkinda sizin bilginize ihtiyacim var..Arkadasim ehliyet sinavina girecek fakat yeni bir uygulama oldugunu söylemisler artik sinav bilgisayar ile yapiliyormus yani cevap kagidi yada soru bankasi degil,sinavi bilgisayar ile yapiyorlarmis

benim sizden ricam bilgisayardan sinava giren var ise bana aciklamali bilgi vermesi arkadasim sinava girecek ama nasil bir seyle karsilasacagini bilmiyor..

simdiden tesekkur ederim

ckokler 06.08.2012 19:23:23

Merhaba,

Bilgisayar da ki sorular yazili ile ayni icerige sahip. Isterseniz kitaptan, ya da internet üzerinde bulunan online soru bankalarindan sinava hazirlanabilirsiniz. Sinav toplam 30 soru; 20 tanesi temel konu (grundstoff) ve10 tanesi ek/teknik bilgi(zusatzstoff B) olmak üzere.

Benim bildigim site www.fahrschulcard.de, üyelik sadece herhangi bir sürücü kursu üzerinden yapilabiliyor. Türkce ve ücreti 40 euro.

Ayrica forum da Ufuk (fuk_18) arkadasimizin bildigi bir iki site da var, fiyatlari bahsettigi kadari ile daha uygun. Onun disinda bir de Türkce kitap mevcut, bildigim kadari ile ücreti 80-90 euro civarinda.

Ama size tavsiyem, internet üzerinden hazirlanmaniz.

Simdiden kolay gelsin.

Baybars 06.08.2012 21:02:05

Alıntı yapılan: Nebahat Günebakan - Ağustos 06, 2012, 06:47:40 ÖS
Merhaba Arkadaslar,

bir konu hakkinda sizin bilginize ihtiyacim var..Arkadasim ehliyet sinavina girecek fakat yeni bir uygulama oldugunu söylemisler artik sinav bilgisayar ile yapiliyormus yani cevap kagidi yada soru bankasi degil,sinavi bilgisayar ile yapiyorlarmis

benim sizden ricam bilgisayardan sinava giren var ise bana aciklamali bilgi vermesi arkadasim sinava girecek ama nasil bir seyle karsilasacagini bilmiyor..

simdiden tesekkur ederim

Tablet bilgisayar, nasil kullanilacagini Sinav baslamadan, en ince ayrintsiina kadar anlatiyor sinavi yöneten kisi cok basit bir kullanimi var..  Sinava calisma isinide..internette yiginlarca Bedava test yapan siteler var.. tam sinav tarzinda yapiyorlar, sonucunda da kazanip kazanamayacaginizi söylüyorlar..

Sayfa: [ 1 ]