ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Avusturya Vizesi Başvurusu - Pasaporttaki Soyisim

Sayfa: [ 1 ]

sweet_witch_35 08.08.2012 16:07:35

Merhaba arkadaşlar, ekim ayı içerisinde nasipse nikahımız kıyıldıktan sonra Avusturya aile birleşimi vizesine başvuracağım. şimdiden pasaport almamda her hangi bir sorun olur mu?

roye 08.08.2012 17:58:49

pasaport  hafta icinde geliyor zaten...evlendikten sonraki soyadinin yazmasi daha mantikli...yinede kesin bilen birisi cevap verse iyi olur...ben bekleyin derim...sonucta  haftada elinize gelen birsey icin acele etmenin geregi yok...

sweet_witch_35 08.08.2012 18:46:06

pasaportta kargaşa yaşanmaması için artık randevulu sisteme geçilmiş. benim randevum bir ay sonraya ve teslim edilmesi de bir ayı buluyormuş.

Pegasuss 08.08.2012 19:09:28

saçma ilk defa duyuyorum öyle bişeyi yani yeni olabilir ama eğer nikahtan sonra uzun sürerr dersen almak pasaportu soyisim değişikliği olmadanda yapabiliyosun işlemlerini çok var burda öyle yapan arkadas zaten evlenme kayıt örneği formül b diye bi kağıt alıyosun nüfustan basvuuru belgeleri olarak bu belge var orda yazıyo değişmiş soyadın bi sorun olmaz simdiden basvurunu yapabilirsin pasaporta yanlız 2 yıllık ve daha fazlasını almanı tavsiye ederim zaten konsoloslukta minimum 12 aylık istiyo haberin olsun. bu arada bende ekimde evlenmistim :(

Pegasuss 08.08.2012 19:16:52

Alıntı yapılan: Pegasuss - Ağustos 08, 2012, 07:09:28 ÖS
saçma ilk defa duyuyorum öyle bişeyi yani yeni olabilir ama eğer nikahtan sonra uzun sürerr dersen almak pasaportu soyisim değişikliği olmadanda yapabiliyosun işlemlerini çok var burda öyle yapan arkadas zaten evlenme kayıt örneği formül b diye bi kağıt alıyosun nüfustan basvuuru belgeleri olarak bu belge var orda yazıyo değişmiş soyadın bi sorun olmaz simdiden basvurunu yapabilirsin pasaporta yanlız 2 yıllık ve daha fazlasını almanı tavsiye ederim zaten konsoloslukta minimum 12 aylık istiyo haberin olsun. bu arada bende ekimde evlenmistim :(

arkadasım pardon çok özür diliyorum. yurtdısındaki eşin pasaportu değişilmek zorunda değilmiş. basvuru yapan değiştirmeliymiş özür dilerim yanlıs hatırladım. ve bişi daha nikahından bir hafta önce basvurunu yaparsan randevunuda ona göre ayarlarsan daha mantıklı olur diye dsünüyorum tekrardan verdiğim yanlıs bilgi için özür diliyorum :(

fuk_18 08.08.2012 23:02:49

pasaport da soy isim yuzunden sorun cikarmi bilmiyorum nikahdan sonra alsan yined olur diye biliyorum hemde pasaport ihalesi verilmisti bi firmaya o zamana kadar normale girer pasaport gonderme sureleri

Alıntı yapılan: sweet_witch_35 - Ağustos 08, 2012, 04:07:35 ÖS
Merhaba arkadaşlar, ekim ayı içerisinde nasipse nikahımız kıyıldıktan sonra Avusturya aile birleşimi vizesine başvuracağım. şimdiden pasaport almamda her hangi bir sorun olur mu?

Sayfa: [ 1 ]