ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize Mülakatı ?

Sayfa: [ 1 ]

Zor_Ölüm 27.08.2012 18:03:51

arkadaşalr benim randevum vardı bugün kafama bişey takıldı en son gişeye gidiyoruz kadın orda bişeyler sorup notlar alıyor ondan sonra bir makbuz veriyor mülakat dedikleri olay o mu oluyor beb makbuzu aldıktan sonra bana gidbilirsin deyince ben hala mülakata girmiycem mi diye düşünüyordum çıkmadan birde kapıdaki memurada sordum oda gide bilirsin dedi ben şimdi pasaportumu bekliycem ? bilgilendire bilecek arkadaşlardan yardımınızı bekliyorum.

Wolfey 27.08.2012 21:59:21

Merhaba Arkadasım evet mulakat anlattıgın konu oluyor şimdi pasaportunun ups ile verdigin adrese gelmesini bekleyeceksın...

Zor_Ölüm 28.08.2012 12:18:35

Alıntı yapılan: Wolfey - Ağustos 27, 2012, 09:59:21 ÖS
Merhaba Arkadasım evet mulakat anlattıgın konu oluyor şimdi pasaportunun ups ile verdigin adrese gelmesini bekleyeceksın...

eyvAllah bilgilendirme için kardeşim içim içimi yiğiyordu bekliycekmiydim diye.

Wolfey 28.08.2012 20:07:47

Rica ederim Kardes eger Turist vizesi için basvuru yaptıysan yanıt erken gelir yalnız Aile birleşimiyse eger biraz beklemen gerekiyor bizler gibi:):):)

Zor_Ölüm 28.08.2012 20:41:36

Alıntı yapılan: Wolfey - Ağustos 28, 2012, 08:07:47 ÖS
Rica ederim Kardes eger Turist vizesi için basvuru yaptıysan yanıt erken gelir yalnız Aile birleşimiyse eger biraz beklemen gerekiyor bizler gibi:):):)

yok kardeşim benimki aile birleşimi değil ben turistlik başvurmuştum mülakatta gişedeki memur sorular sorup not alırken  turistlik not aldı sonra ben gidiş amacımı anlattıktan sonra bana dedi sizinki kültürele giriyor dedi yandaki memura falan sordu sonra turistliği sildi kültürel yaptı bakalım haber bekliyoruz.

Sayfa: [ 1 ]