ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Bilgili bir kimseden yardım bekliyorum - çapraz sorgu hakkında bilgi

Sayfa: [ 1 ]

digital 27.08.2012 21:57:52

07.08.2012  Tarihinde  Ankarada  Aile  birleşimi  görüşmem  oldu bu  görüşmeden  2  gün  sonra  eşim   gerekli  evrakları  ilgili  yere  yolladı    13.08.2012  de   eşim benim evraklarımın   oraya  ulaştığını  bildirdi   ve   eve  gelicek  bir  mektubu  beklemeye  başladık
gelmedi   bunun   üzerine  telefon ile   ilgili  yer  arandı  ve  mektubun   1  2  güne  gelecegini  ve  randevu   tarihinin   3  ay  sonrasına  atılmış  olduğunu  söyledi açıkcası  ben  bunu  normal  bulmadım   bu  normal  durummu   yoksa  sizcece  farklımı arkadaşlar? Kasım ayı  25  bana  çok  uzun  bir  süre  geldi bu şimdi   bu  tarihi  öne   aldırmak  için  uğraşıyoruz  ne  kadar  başarılı  olur  bilemiyorum  gideceğim   yer  Mühih

fuk_18 27.08.2012 22:45:50

normal prosedur islemis olumsuz durum yok demekki cok sira var adamin veya bayanin bos zamani yok yada tatile cikacak bekliceksin yada 1 ayda olsa araya biryere sikistirmak icin ugrascak esin

kadriye_01 28.08.2012 01:28:18

slm bende 03.04.2012 ankaradan müracaat ettim bremen için eşime randevu 15.08.2012 ye verilmişti çok yoğunuz denmişti bencede normal beklemekten başka çare yok ALLAH yar ve yardımıcımız olsun

ay_1_1 28.08.2012 10:12:30

Merhaba
Banada aynı durum oldu ordaki çalışan izine çıkacağından dolayı 1 ay ertelediler.Canını sıkma beklemeye devam

sabrisonmez 28.08.2012 12:45:34

Aynen normal prosedür.Endise etmene gerek yok.Zaten normal olarak 1 ila 3 ay arasinda degisebiliyor baska bir probleminiz yoksa

digital 03.09.2012 09:36:29

Öncelikle  yardımcı  olan  tüm  arkadaşlara  teşekkür  ederim .

vize  başvuru  tarihim 07.08.2012

wir bitten Sie am 17.10.2012 um 09:00 Uhr direkt auf  Zimmer 1035 vorzusprechen.Bitte bringen Sie umseitig genannte Unterlagen mit.

Malisef  erken  bir  tarihe  görüşme için  süre  alamadık . bu tarihden  sonra  vize  için ne  kadar  bekletirler  bunu da  bilmiyorum . Gerçekden  zormuş beklemek  daha  da  zor .

digital 10.09.2012 12:52:24

10Eylül2012  buğün  ankaradan  1  mektup  geldi   konsolosluğa   çağırıldım  eşime   gelen  tarih ile  aynı  gün sanırım   çapraz  sorguya   düştük  yapacak  bişe  yok  gidip  sorun neyse göreceğim hakkımda   hayırlısı  olsun

digital 19.10.2012 22:15:09

Evet  arkadaşlar bende   zorucu ve yıpratıcı çapraz sorgudan nasibimi  aldım . Benim  gibi  fazla  bilgisi   olmayan  arkadaşlara bir  nebze  yardım olması dileğimle  yaşadıklarımı  yazıyorum.

içeri   girdim  ve  yaklaşık  25 dakika  kadar  bahçede  bekledim.  Sonra  ismim  anons  edildi içeri girdim karşımda  bir  bayan hoşgeldiniz dedi hoşbuldum  dedim  ilk  sorum  şu  oldu  eksik bir  evrakım  mı var Bayanın   söylediği  evliliğiniz konusunda size  bazı  sorular  sormamız gerekli dedi bende  dedim  memnuniyetle ve  başladı sorgu  sual. bu  arada  eşim bir  alman

eşinizle nerde nasıl  tanışdınız tanışmanıza  bir  kişi  yardımcı  oldumu?
tanışmanız da neler  konuştunuz  ve  neler içdiniz veya  yediniz nerde yediniz?
eşinizin  ailesini  tanıyormusunuz düğünüze  geldilermi veya  gelmedilerse  neden gelmediler?
neden  Türkiyede  evlendiniz ?  nasıl  bir  düğün   oldu  takılan   ziynet  eşyaları   varmıydı?
eşiniz  düğünde  ne  giydi   siz  ne  giydiniz? nikah  şahitlerinizin  adı  ve  soyadı yakınlık  dereceniz varmıydı  şahitler ile?
evlilik  yüzünüzü  verin  yüzüklerinizi  nerde  ne  zaman aldınız eşinizin  yüzügünün  içinde  neler  yazılı? parasını  kim ödedi?
düğünden  sonra  neler  yaptınız balayına  gittinizmi  gelin arabası oldumu  araç  hangi  model  ve  renk idi?
düğününüz   videoya   çekildimi  fotoraflarınız  varmı  yanınızda?
siz hangi  okul  mezunusunuz  eşiniz  hangi okul  mezunu siz  ne  iş yaparsınız  eşiniz  çalışıyorsa  ne  iş  yapıyor  kazançlarınız  ne  kadar?
askerlik yaptınız mı   yaptıysanız hangi  ilde ?
eşinizin   aile  bireylerinin  isimleri neler   nerde  ikamet  ediyorlar? yaşları nedir
eşinizin doğum  tarihi  boy ve kilosu  göz  ve  şaç  rengi varsa  hastalıkları  kan  grubu nedir?
neden  yabancı ülkeden bir bayan  ile  evlendiniz giderseniz  neler  yapıcaksınız?
çocuk  yapmayı   düşünüyormusunuz?
yüksek  bir  puan  almışsınız almanca yı  nerde  öğrendiniz daha  önce  Almanyada bulundunuz mu veya  bir  tatil bölgesinde  çalıştınız mı?
Almanyada   akrabalarınız  varmı?
Eşiniz  hava alanına  geldiginde  üzerinde nasıl  bir kıyafet vardı?
Birlikde  tatil  yaptınız mı   yaptıysanız  nerde   ve  üçretleri  kim ödedi?
kaç   numara  ayakkabı  giyersiniz   eşiniz  kaç numara ayakkabı  giyer nasıl  giyinmeyi sever beden  numarası  kaç ?
eşinize   doğum  gününde  ne  aldınız  o  size  ne aldı   eşinize  en  son  ne  zaman  çiçek  aldınız?
eşiniz  ailenizi tanıyormu bu  evliliğe  nasıl  bakdılar ?
eşinizle en son  ne  zaman  beraber  oldunuz ?
eşinizle hangi dilde  anlaşıyorsunuz ve  nasıl  irtibat  kuruyorsunuz?
vize alamaz  iseniz   ne  yapıcaksınız eşinizden  boşanacakmısınız?
hobileriniz  nelerdir  eşinizin  hobileri nelerdir ortak  hobileriniz  nelerdir?
eşiniz  hangi müzikleri  dinlemeyi sever  çok  sevdigi  sanatcılar  kimdir?
en  son  hangi  filmi birlikde  izlediniz?
eşinizin    cep  telefon  modeli  ve  hattı   ve  bilgisayar  markası  nedir? eşinizin  adresi  ve   cep  numarasını yazarmısınız burda   kagıt kalem   verdiler
evinizde   kaç  balkon  var  evinizin  yakınlarında  neler  var  evinizin  taban   döşemesi  nasıldır  penceler  nasıldır
yatak  odanız da  neler  var  sizler için özel  anlamı  olan  neler  var  resim  veya  buna  benzer  şeyler  sordular
eşinizden   para   yardımı alıyormusunuz veya  siz  ona  maddi  desdek   veriyormusunuz?
eski  tarihlerden   eşinizden  gelen   sms  veya  mailleriniz  varmı?
facebook  hesabınız  varmı? eşinizin  varmı?
eşinize  en  son  aldığınız  hediye  nedir  ve  o  size  en son  ne  hediye  aldı?
kahvaltıda  ne  yemeyi  seversiniz   eşiniz  ne  yemeyi  sever    en sevdiği içecek  nedir?
evcil  hayvanınız varmı  eşinizin  varmı?
yatakda  hangi konumda  uyursunuz  sağ  tarafmı  sol  tarafmı?
siz  hangi marka  saat  kullanırsınız eşinizin  saat  markası  nedir?
sizin   vücüdunuzda    bir  iz  dövme   veya  herhangi birşey  varmı   eşinizde  varmı?
ortak   tanıdığınız  kişilerin ve  arkadaşlarınızın  isimleri  nedir  ?
sizin  veya   eşinizin bir  hastalığı  varmı  varsa  neler?
bu sorudan   sonra   öğle  paydosu  oldu ve  memur  bayan   saat 3  de  yeniden   gelmemi  istedi
saat 3 karşımda   alman  bir  bayan   5 tane  soru  sordu

vize  alamaz iseniz eşiniz ile  ayrılacakmısınız?
orda  ne  iş  yapacaksınız  ?
çocuk  yapmayı  düşünüyormusunuz?
eşinize   soy  adınızı   verecekmisiniz?
Sizden başka  ailenizden   vize  alsanız   gelecek  kimse  varmı?

şimdi   sırada   iki  tarafın   incelemesinin bitmesini  beklemek  gerekliymiş

Ben Severek  evlendim  arkadaşlar  ve  saatlerce  sorguya  maruz  kaldım orda  cevap  verirkene   tek  dileğim  şu  oldu umarım  benim  ülkem   öyle  güzel bir  konuma   ulaşırki    bizler gibi insanlar   böle   çile çekmek zorunda  kalmazlar dünyanın  her yerinde   saygın  bir  insan  topluluğu  oluruz inşanlah   herkezin  sevdiklerine  ve  ailesine   bir an   önce  kavuşması   dileklerimle  sevgi  ve  saygılar

3,14 19.10.2012 22:30:47

--> Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim kardeşim.

fenerbahcheli 20.10.2012 12:10:53

şerefsiz bunlar! Bu kadar soru olur mu? Bir yatak odamızı sormadıkları kalacak  tickoff:) tickoff:) tickoff:)

Sayfa: [ 1 ]