ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: yardım pasaportla ilgili

Sayfa: [ 1 ]

sky_noise3183 30.08.2012 17:50:59

arkadaşlar a1 belgemi dün aldım goetheden.ekimde düğün ve nikah var var eşim almanyada yaşayan bir türk vatandaşı evlilikten sonra benim soyismini alacağı için almanyada konsoloslukta pasaport değiştiricek yeni pasaportu kaç günde eline geçer.(şimdiki pasaportu çipsiz yani eskipasaport) ve ardından vizeye başvuracağım hemen.birde ordaki pasaport çıkarma fiyatları Türkiyedekiyle aynı mı yani defter parası vs... yoksa farklılık gösteriyormu. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa teşekkürler.

roye 31.08.2012 18:25:07

Türkiyedeki gibi oluyor genelde fiyatlar...pasaport degistirmek icin önce randevu almak gerekiyor konsolosluktan...arkadasimin 1 aya yakin sürmüstü ama yakin zamanda bos randevu tarihi varsa okadar sürmeyedebilir...

EL-TURCO 04.09.2012 20:36:10

pasaport harclari almanyada daha ucuzdur!konsolosluk sitelerine gir arada ki fiyat farklarini görürsün. :-)

Jeynes 05.09.2012 16:27:34

2 hafta once basvurdum esimin soy ismi degismesi gerekiyordu. randevu almadan gittim sorun cikmadi bugun elime gecti. 35 yada 40 euro verdim diye hatirliyorum.

sky_noise3183 05.09.2012 18:52:50

teşekkürler arkadaşlar korkum bir ara pasaportta sıkıntı vardı ya ondandı süre uzar diye ama Jeynes özellikle senin bu yazına çok sevindim hepiniz çok sağolun.

Sayfa: [ 1 ]