Zor_Ölüm
06.09.2012 10:58:48
Merhabalar arkadaşlar, almanya konsolosluğuna başvuru yapmıştım evrak eksikliği için bana dosya gönderdiler evrakda Geçiminizi Nasıl sağladığınızı belgeleyiniz. kira kontratı tapu veya bir aile feritnden düzenli olarak maddi yardım alıyorsanız bunu begeleyen makbuzlar veya hesap cüzdanı demiş ben ailem ile yaşıyorum üstümde bu tarz istedikleri evraklar yok "bir aile feritnden düzenli olarak maddi yardım alıyorsanız bunu begeleyen makbuzlar veya hesap cüzdanı" diyor onun yerine babam ve annemin bana sponsor olduğuna dail vekalatname dilekce hazırlatıp sunarsam kabul ederlermi ? gine pasaportu beklerken evrakmı gönderirler yoksa busefer sonucumu gönderiller.
Zor_Ölüm
06.09.2012 19:48:27
akıl verebilecek kimse yokmu ?
Akıl vermek değil ama fikir vermek gerekirse, Ailem bana sponsor dersen herhalde pasaportunu bile geri göndermezler bir daha... Öğrenciysen öğrenci belgeleri ile değilsen çalışıyorsan maaş bordrosunu, ssk kayıtlarını onaylatıp götürmelisin. Ya da banka hesabın var ve düzenli olarak para yatırıyorsa SPONSORların onu götürmelisin.
Kolaylıklar...
Zor_Ölüm
07.09.2012 11:19:40
Alıntı yapılan: bazil - Eylül 06, 2012, 11:31:17 ÖS
Akıl vermek değil ama fikir vermek gerekirse, Ailem bana sponsor dersen herhalde pasaportunu bile geri göndermezler bir daha... Öğrenciysen öğrenci belgeleri ile değilsen çalışıyorsan maaş bordrosunu, ssk kayıtlarını onaylatıp götürmelisin. Ya da banka hesabın var ve düzenli olarak para yatırıyorsa SPONSORların onu götürmelisin.
Kolaylıklar...
bilgi için teşekkürler.