ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: kafamdaki sorular...

Sayfa: [ 1 ]

eduega 16.09.2012 22:08:20

merhaba öncelikle herkese ve sınava hazırlananlara
arkadaslar kafama takılan bir kaç soru var forumda okudum ama pek cevabını bulamadım ya da gözden kaçırdım bu konularda bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
ben gecen şubat ayında a1 sınavını kazandım bu yazda nişan yaptık kısmetse aralıkta da nikah yapıcaz eşim alman vatandaşı gerekli olan her şeyi hazırladık  şimdi burdaki sorun bizim dügünümüzde temmuz ayında yani temmuz ayından öncede bir kaç işlem için almanyaya gitmem gerek nikahtan sonra direk aile birleşimi vizesi için mi başvuru yapım yoksa başka bir şey mi...çünkü hemen oraya gidip kalma durumu yok daha ev filan tutulcak bunlar zaman alıcak ama bir 15 günde çeşitli işler için almanyaya gitmem gerekicek gibi nasıl bir yol izlesem
şimdiden teşekkürler

ay_1_1 17.09.2012 10:34:59

Alıntı yapılan: eduega - Eylül 16, 2012, 10:08:20 ÖS
merhaba öncelikle herkese ve sınava hazırlananlara
arkadaslar kafama takılan bir kaç soru var forumda okudum ama pek cevabını bulamadım ya da gözden kaçırdım bu konularda bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
ben gecen şubat ayında a1 sınavını kazandım bu yazda nişan yaptık kısmetse aralıkta da nikah yapıcaz eşim alman vatandaşı gerekli olan her şeyi hazırladık  şimdi burdaki sorun bizim dügünümüzde temmuz ayında yani temmuz ayından öncede bir kaç işlem için almanyaya gitmem gerek nikahtan sonra direk aile birleşimi vizesi için mi başvuru yapım yoksa başka bir şey mi...çünkü hemen oraya gidip kalma durumu yok daha ev filan tutulcak bunlar zaman alıcak ama bir 15 günde çeşitli işler için almanyaya gitmem gerekicek gibi nasıl bir yol izlesem
şimdiden teşekkürler

Merhaba
Düğünden önce gitmek için ne gibi bir yol izleyeceksin ? Varmı planladığın bir gidiş şekli ? Aile birleşimi yoluyla gitmek istediğinde önünde kaç aylık bir süre olduğunu bilmiyorsun bazılarınınki 1 ayda geliyor bazılarınınki senelerce.Eşim Alman vatandaşı olduğu halde 08.06.2012 başvuru tarihim halen bekliyorum 19.10.2012 tarihine çapraz sorgu tarihi verdiler.Alman vatandaşı diye rahat olmayın herşeye hazırlıklı olun üzülmeyin diye söylüyorum aynı şeyi ben yaşıyorum.

Sayfa: [ 1 ]