ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: nufus kagıt örnegi yardım arkadaşalr

Sayfa: 1 [ 2 ]

fuk_18 20.09.2012 14:14:03

sen 3 tane al yinede birinde esin olcak sadece ailesi ile birlikde dusunceler bölümü dolu orda evlilikler varsa bosanma falan yaziyor,kendi adina alcaksin ayni sekilde senin ailen kardeslerin olcak dusunceler bölümü dolu olcak,birde sadece esin ile sen olan kagit var onu alcaksin bunlari tercume yaptirmayi unutma.

Alıntı yapılan: cemcakar - Eylül 20, 2012, 02:19:02 ÖÖ
verdiginiz bilgiler için cok teşekürederim sorunumla ilgilenip bilgilendirdiginiz için dediginizgibi birde şansımı başka biyerden denicem birde bişey daha ögrenmek istiyorum sadece tam tekmil nufus kaydı bir benim adıma birde eşiminkini alıyorum degilmi arkadaşlar sanki bide eşinle senin olan dedi biri öle okudum bu dogrumu yoksa sadece benim ve eşiminki yetermi

ustunr 20.09.2012 22:40:57

fuk_18 kardeşim o evrakların tercümesini istiyorlarmı ben ve birçok arkadaşım sadece asıllarıyla başvurduk herhangi bi sorun çıkmadı ayrıca randevu alırkende telefondaki kişi evrakları sayarken de böyle bişe söylemiyor şimdi nerden baksan o kağıtları tercüme için hem zaman hemde para gidecek böyle bişe yok konsolosluğa asıllarınıve birer fotokopilerini veriyorsun okadar

fuk_18 20.09.2012 23:13:18

istanbuldan basvuruyorsan tercume istiyorlar gerekli belgelerde gormedinmi bak bende yayinladim altimda yaziyor gerekli evraklar girip bakabilirsin

Alıntı yapılan: ustunr - Eylül 20, 2012, 10:40:57 ÖS
fuk_18 kardeşim o evrakların tercümesini istiyorlarmı ben ve birçok arkadaşım sadece asıllarıyla başvurduk herhangi bi sorun çıkmadı ayrıca randevu alırkende telefondaki kişi evrakları sayarken de böyle bişe söylemiyor şimdi nerden baksan o kağıtları tercüme için hem zaman hemde para gidecek böyle bişe yok konsolosluğa asıllarınıve birer fotokopilerini veriyorsun okadar

ustunr 21.09.2012 01:06:03

valla kardeşim biz ankaradan yaptık başvuruları bizden istenmedi çok ilginç ya istanbulun istemesi  boşu boşuna hem masraf hem zaman kaybı valla yenmi yeni şeyler öğreniyorm şu bizlere çektirdiklerine bak yazık.

fuk_18 21.09.2012 13:35:52

isde farklilar bunlar istanbul tercume isteyen tek konsolosluk nufus kayit orneklerinde.izmir ankara istemiyor nufus kayit orneklerinin tercumelerini ama bosanma kararlarini falan butun konsolosluklar mahkemeden alinan kagidin tercumesini istiyor

Alıntı yapılan: ustunr - Eylül 21, 2012, 01:06:03 ÖÖ
valla kardeşim biz ankaradan yaptık başvuruları bizden istenmedi çok ilginç ya istanbulun istemesi  boşu boşuna hem masraf hem zaman kaybı valla yenmi yeni şeyler öğreniyorm şu bizlere çektirdiklerine bak yazık.

quarizma_ist 19.10.2012 02:15:21

kardesım ben sorunsuz sekılde nufus kayıt örneklerını aldım hatta eşimin ailesinin nufus kayıt örneklerıyle beraber.benım anlamadıgım sen sonucta eşisin nasıl vermıyorlar hatta ben nufus memuruna söyledım bazı yerler vermıyor diye söyledi öle sacma sey olmaz vermeleri mecbur eşisin ve falan filan hatta ben eşimin ailesinin nufus kayıt örneğini istemedım kendısı verdi ben söylemeden  okey:)

fuk_18 19.10.2012 13:53:56

dogru söylüyorlar ama dedigim gibi alamayan cok arkadas oldu onlardan tecrübe ile sabittir bizde o yuzden eger biryer vermiyorsa baska ilcedeki nufusa gidip almak gerekli illaki biri vercektir kagitlari

Alıntı yapılan: quarizma_ist - Ekim 19, 2012, 02:15:21 ÖÖ
kardesım ben sorunsuz sekılde nufus kayıt örneklerını aldım hatta eşimin ailesinin nufus kayıt örneklerıyle beraber.benım anlamadıgım sen sonucta eşisin nasıl vermıyorlar hatta ben nufus memuruna söyledım bazı yerler vermıyor diye söyledi öle sacma sey olmaz vermeleri mecbur eşisin ve falan filan hatta ben eşimin ailesinin nufus kayıt örneğini istemedım kendısı verdi ben söylemeden  okey:)

Sayfa: 1 [ 2 ]