beyazit
19.09.2012 15:23:39
slm arkadarlar bende sonunda vizemi aldım bügün izmirden 3 kasım 2011 ilk baş vuru 6 mart 2012 gelir yetersizliyinden red geldi 2 ci baş vuru 19 temmuz 2012 de ikinci baş vuru ve bügün vizemi aldım nasip olursa 26 eylünde nasip olursa Allahın izniyle yolcuyum bu site sayesinde baya bir bilgi aldım burdakiki arkadaşlara buyolda olan herkeze teşekür ederim özellikle baybars ve fuk_18 ze çok çok teşekür ederim
fuk_18
19.09.2012 22:36:02
hayirli olsun ne demek bundan sonrada aklina takilan olursa sorabilirsin
beyazit
28.09.2012 16:43:17
Allaha sükürler olsun hasret ve özlem bitti Allah herkezi sevdiyine kavuştursun bu sitede emeyi geçen herkeze ve vize bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun bu site sayesinde doğruyu bulduk özelliklede baybars ve fuk_18 için ayrıca teşekür ederim bize yardımcı oldukları için.
ustunr
29.09.2012 02:37:10
tebrik ederim beyazıt benim durumumdaa seninle aynı ikinci başvurum pasaportu bekliyorum tekrar hayırlı olsun darısı bana
--> Vizesini alanları tebrik ederim. Dasırı Vize bekleyenlere. Allah yardımcınız olsun.
Baybars
29.09.2012 11:56:49
Alıntı yapılan: beyazit - Eylül 28, 2012, 04:43:17 ÖS
Allah'a sükürler olsun hasret ve özlem bitti Allah herkezi sevdiyine kavuştursun bu sitede emeyi geçen herkeze ve vize bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun bu site sayesinde doğruyu bulduk özelliklede baybars ve fuk_18 için ayrıca teşekür ederim bize yardımcı oldukları için.
est.. yaptigimizu birsey yoktu.. mahcup ettin bizi.. Allah yar ve yardimcin olsun yeni hayatinda..
Alıntı yapılan: beyazit - Eylül 19, 2012, 03:23:39 ÖS
slm arkadarlar bende sonunda vizemi aldım bügün izmirden 3 kasım 2011 ilk baş vuru 6 mart 2012 gelir yetersizliyinden red geldi 2 ci baş vuru 19 temmuz 2012 de ikinci baş vuru ve bügün vizemi aldım nasip olursa 26 eylünde nasip olursa Allah'ın izniyle yolcuyum bu site sayesinde baya bir bilgi aldım burdakiki arkadaşlara buyolda olan herkeze teşekür ederim özellikle baybars ve fuk_18 ze çok çok teşekür ederim
--> Hoş geldin kardeş Almanya'ya. Burayı nasıl buldun? Demeyeceğim insan sevdikleri nerede ise orada mutludur. Senin adına çok sevindim. Allah sizi hiç ayırmasın inşAllah. Rabbim tüm sevenleri kavuştursun. Amin.
beyazit
07.10.2012 01:30:31
sevdiğim yanımda mutluyum huzurluyum hasreti ve özlemi bitirdik. yinede insanın doğduğu yer gibi olamaz şuda varki önemli olan huzur mutluluk nerdeyse orasıda çok güzeldir insanın elinde olan bişey almanya değil isterse kutupta olsun insan sevdiği ile bir çatı altındaysa dünyanın en mutlu insanıdır bizde bu mutluluğu yaşıyoruz Allaha binlerce şükürler olsun. darısı tüm vize bekliyenlerin başına.
--> Allah daim etsin kardeşim.