serkan07
09.10.2012 11:02:57
sagolasin dostum benimde bu hafta 4 oldu. evraklar daha gitmemiş yabancilar polisine ve bende dün saatlerce konsoloslukta telefonu acan birini bekledim ama malesef yok ve su anda 10 dakikadır bekliyorum telefonda acsınlar diye.inşAllah en kısa zamanda hepimz sevdiğimize kavuşuruz.
tarsuslu
09.10.2012 11:16:55
serkankardeşim peki şu saatlerde arayıp bilgi alabilirsiniz diye bir yazı veya mesaj yok mu nasıl olcak ya bu iş...
tarsuslu
09.10.2012 11:21:15
arkadaşlar randevu bittikten sonra yabancılar dairesi konsoloslukla irtibata geçse belgeler hakkında ve belgeler hemen gönder me gibi bişey olabilirmi veya e mail faxlıyolarmış kağıtlar gitmeden vize onayı verme gibi bi ihtimal olabilir mi bende bekleyenlerdenim ama randeuyu işede bıraktım 6 kasıma alırım diye ama ..3 aralıkta randevu var en erken

.. guten tag für alle
serkan07
09.10.2012 11:32:41
hayır oyle bir bilgi yok ankara konsolosluğunda.arayip şansımı deneyecektim ama 2 gündür ariyorum cevap veren yok. her eyaletin ayri kurallari var esim gidip sordugunda hangi evraklar grekiyorsa hazirlayip simdiden vereyim hayir olmaz demisler biz bilmeyiz konsolosluktan gelen evraklarda yaziyor sizden ne isteyeceğimiz demiş..şu anda size bir sey söyleyemeyiz demişler.
tarsuslu
09.10.2012 11:39:04
haklısın ve sitede de yazıyor ve bi sitede okuduğum 17 gün için gelmişbirisinin ve diğerinin ise randevudan bir sonraki gün yabancılar dairesi eşini armış böyle durumlarda var ona binayen söyledin bu şekilde kardeşim