ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yalan söyleyen kim?

Sayfa: [ 1 ]

fenerbahcheli 17.10.2012 17:40:54

Arkadaşlar Ankarada ki konsoloslugu aradım dedim ki biz yabancılar polisine evraklarımızı verdik onlarda tamam biz onayı veriyoruz dediler aradan 5 hafta geçmesine ragmen bir haber yok acaba evrak mı eksik dedim bir sorun mu var diye sordum bi dk dediler dosyamı actıklarında bana dedikleri sen bize başvurunu yapmışsın tamam ama almanyadan onay gelmemiş o yüzden beklemedesin ordan onay gelmesi lazım dediler. Daha sonra eşim yabancılar polisini arayıp onay tarihini sordu onlar da 11.09.2012 de onayı gönderdiklerini söylüyorlar ankara diyor onay yok almanya diyor biz gönderdik bu nasıl bir iş kim yalancı ???? :zopa: :zopa: :zopa: offoff:) offoff:) offoff:)

tarsuslu 17.10.2012 18:08:40

kardeş umarın sorun bir an önce çözülür vize hemen gelir peki eşin yabancılar daireisyle konuşupta...yabancılar dairesi konsolosluk yazışamıyor mu ?

ay_1_1 18.10.2012 17:28:58

Alıntı yapılan: fenerbahcheli - Ekim 17, 2012, 05:40:54 ÖS
Arkadaşlar Ankarada ki konsoloslugu aradım dedim ki biz yabancılar polisine evraklarımızı verdik onlarda tamam biz onayı veriyoruz dediler aradan 5 hafta geçmesine ragmen bir haber yok acaba evrak mı eksik dedim bir sorun mu var diye sordum bi dk dediler dosyamı actıklarında bana dedikleri sen bize başvurunu yapmışsın tamam ama Almanya'dan onay gelmemiş o yüzden beklemedesin ordan onay gelmesi lazım dediler. Daha sonra eşim yabancılar polisini arayıp onay tarihini sordu onlar da 11.09.2012 de onayı gönderdiklerini söylüyorlar ankara diyor onay yok almanya diyor biz gönderdik bu nasıl bir iş kim yalancı ???? :zopa: :zopa: :zopa: offoff:) offoff:) offoff:)

Merhaba
Dostum aynı şey banada oldu. Alman polisi onay verdik dedi  aradan 1 ay geçti sonuç alamayınca aradık ankarayı Ankara bize daha 1-2 gün olmuş geleli dedi 1-2 haftaya elinizde olur vizeniz dediler ama daha sonra alman polisine mail atıp sorguya alacaklarını söylediler Alman polisi ikinci kez mail attığı halde sorguya gerek yok verin vizeyi diye Ankara hayır dedi sorguya alacaz  yarın ankarada sorgum var temmuz 27 de onay vermişti Alman polisi ama yetmiyor onlarin verdiği onay.Bunlar hep yıldırma politikası Allah yardımcın olsun senin ve cümlemizin.

fenerbahcheli 20.10.2012 12:04:18

Amin kardeş umarım iyi bir sonuç alabiliriz ama çok saçma ya valla cidden cok iyi yıldırma politikası az kaldı yani vazgeçecegim bu işten...

Sayfa: [ 1 ]