ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

Sayfa: [ 1 ]

bilalfb2784 20.10.2012 12:25:36

OTURUM İZİNLİ PASS VAR ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİMLİ şU ANDA BOşANMA DAVAMDA VAR, ; AMA 6 AY GİRİş ÇIKIş YAPMA ZAMANI GEÇTİ. ÇOCUGUM ALMAN VATANDAşI AYRICA. OTURUM 2 AY DAHA VAR.BEN BU şEKİLDE TÜRKİYEDİ GÜMRÜKTEN GEÇEBİLİRMİYİM BAşINDAN BU TÜR OLAY GEÇEN ARKADAşLAR YADA BİLGİSİ OLAN OLAN ARKADAşLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFENN

fuk_18 20.10.2012 12:52:09

turkiyeden cikarsin sorunu almanyada yasarsin orda seni direk bagli bulundugun yabancilar dairesune gonderirler onlari razi edersen kalabilirsin bosandikdan sonrada eger esin senin hakkinda yabancilar dairesine gidip konusursa bosandik ettik diye suresiz oturumun olmadigi icin seni geri gondermeleri yuksek olanik.ama yine yabancilar dairesiyle gorusmen lazim gitmeden bali bulundugun yabancilar dairesini aramani tavsiye ediyorum

tcALTINBAS 20.10.2012 14:12:00

Hic bisey deme,safliga vur,bisey derlerse eger farkinda degildim de.

BARTTT 20.10.2012 15:43:37

Ya hep böyle olmak zorun dami !!!!!!!!!!!!!!! Arkadasim keske alttan alsaydin.Olan olmus.Bence ülkeye girmek icin salak yap.Ya da aile fertlerinden biri hastaydi falan filan deeee.Tek cocugum  gibi gitmek zorunda oldugunu söylersin.

Yabancilar dairesi her zaman iliskilerin günlük gülüstanlik olmadigini biliyor merak etme.Ölüm, gecinememe vs konular ile ilgili koruyan bir yasa mevcut merak etme.Üstelik cocuk var.

bence evladinin dogum kagidi var ise yaninda;Türkiyeden git nüfusunu cikarttir.

Sen yabancilar dairesine gidersin durumu anlatirsin.Pek bir sorun cikmayacagini zannediyorum.Allah yardimcin olsun....

Sayfa: [ 1 ]