HamzaD
28.10.2012 23:08:15
Selamunaleykum,
Ben Almanya'da Yasiyorum Almanya'da Kucuk Bir is kurmak istiyorum.Ama Nasil bir is Almanya'da Hangi isler yayilir onu bilmiyorum.
Sizlerden RICAM fikirleriniz var Paylasirmisiniz insaAllah.
--> Ve Aleyküm Selam. Dönerci, düğün salonu, düğün hazırlıkları, fotograf... Benim tahminlerim bu yönde abim.
HamzaD
28.10.2012 23:33:24
YORUMUN icin Rabbim razi olsun kardesim.
Dönerci cok var almanyada kendinde biliyorsun ki eger almanyada yasiyorsan:D mesela benim amacim ben disco acmak istiyorum cunku disco cok caliyor hafta sonlari ama nasil yapicam neleri izlicem bilmiyorum biliyorum zor dur disco acmak ama baska fikir yok ki:(
--> Disko açmak istiyorsan, nasıl Selamün aleyküm diye söze giriyorsun? Benden sana başka bir fikir çıkmaz. Hayırlı bir şey yapacaksan sor. Başka niyetle soru falan sorma bana.
HamzaD
28.10.2012 23:41:14
Disco acicam diye ALLAH'in selamani vermim mi? disco acicam diye müslümanliktan cikmam mi lazim ? aslinda bizim insanlarimiz oyle senin gibi mesela disco acicaksan nasil selamun aleykum diyorsun soruya bak :d yarabbim neyse kardesim saol sorumuyorum sana fikir
--> Disko Müslümanca bir şey mi? Müslümanlar nasıl selam verir? Selamün aleyküm diye. Müslümanlar disko mu açar? Yanlış yoldasın. Disko yerine bir düğün salonu aç, hayır işle. Haramların kol gezdiği bir disko açıp da onun hayrını mı göreceğini sanıyorsun? Yazık...
HamzaD
29.10.2012 02:40:35
Haklisin,peki bilgin var mi sence dügün solunu almanyada calisir mi?ve tahminin ne kadar mal olur masraf gider yani
--> Büyük sermaye ister, ama iş tutarsa fazlasıyla kazanırsın, helâlinden üstelik. Sonra başka sektörlerde de girişim yaparsın. Maaliyetini bilmiyorum maalesef.