ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: fıkraaa köşesii

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6

türkkızı 01.11.2012 11:42:15

Alıntı yapılan: benusen - Kasım 01, 2012, 09:20:50 ÖÖ
İri kıyım biri girer meyhaneden içeri. gözüne yanında bir kadeh alkol ve başı önüne eğik efkarlı bir adam ilişti.
Yanına varıp adamın kadehini bir dikişte içti ve elini efkarlı adamın sırtına vurdu bir kaçkez.

- neyin var dostum, hayat güzel, kaldır başını, hayattan tat al.

efkarlı adam:
-ben üzülmeyeyim de kim üzülsün, ben ölmeyeyim de kim ölsün

iri kıyım adam:
-anlat dostum ne oldu...

efkarlı adam:
-sabah erken eşimle kavga ettim, eşim beni evden kovdu. Bu tartışma üzerine işe geç kaldım.
Patron zaten bahaneliydi bana ve beni işten kovdu. Dışarı çıktım aklım allak bullak olmuştu
sağdan bir araç çarptı bana, topallaya topallaya yürümeye başladım ve kendi kendime dedimki
eşim benim bu halime görürse üzülür, benimle barışır niyetiyle evin yolunu tuttum.

Kapıyı açtım içeri girdim ne göreyim eşim beni aldatıyor. Gözlerime inanamadım, dünyüm yıkıldı ve hemen mutfağa girip
kapıyı kilitledim. kendimi öldürmek için gazı açtım ama faturayı ödemediğim için gazı kesmişlerdi.
Çekmecedeki silahı çıkarıp başıma dayadım; silah tutukluluk yaptı. Bir ip astım tavana boynuma geçirdim
kendimi bıraktım ip çürük çıkıp kopmuştu. Attım dışarı kendimi eczaneye gittim fare ilacı aldım ve kadehime boşaltım
lanet olsun onu da SEN İÇTİN
ben ölmeyeyimde kim ölsün

iri kıyım adam:
:o

süperrrrrrrrrrr  alkis:) 

3,14 01.11.2012 17:52:11

--> Temel ile Cemal terorist olamaya karar vermişler. Cemal'in elinde bir bomba, arabasıyla dolaşıp duruyorlar ve bombayı koyacak yer arıyorlar. Cemal:

-Uyy Temel,şu arabayi piraz yavaş sur, elumdeki patlayacak.

-Düşunduğun şeye bak, ben yedeğini aldum. Bagajda bitane daha vardur. :haha:

türkkızı 01.11.2012 22:26:51

hahhahahahhahahahha temel und cemal isst komischhh

3,14 01.11.2012 22:48:29

--> Ne yaparsan yap, hep Almanca konus, ben sana dogrularini ögretirim. :)

türkkızı 01.11.2012 22:52:24

natürlich immer deutsch sprechen immer  :haha:  :haha: işte az bucuk konuşmaya calısıyoz

3,14 01.11.2012 22:59:20

--> Sendeki azmi gördükce sevke geliyorum, ben de azimleniyorum. Tebrik ederim, süpersin ya hiihi:)

türkkızı 01.11.2012 23:10:56

utanan:)  utanan:) danke bruderim  :haha: ıch verstehen alle aber kann nicht antwort . warum? ıch glaube , keine praktium ? denkst du?

3,14 01.11.2012 23:11:33

--> Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.

3,14 01.11.2012 23:12:05

--> Ja, du brauchst Übung, meine Schwester! ;)

3,14 01.11.2012 23:13:27

--> Delinin birisi hastaneden taburcu olacakmış ve son muayene için baş hekim gelir. Deliye sorar :
-Elin nerede?
Deli gösterir.
-Bacağın nerede?
Deli yine gösterir.
-Burnun nerde?
Deli yine gösterir.
Baş hekim doktorlara :
-Bırakın emrini verir ve çıkar. Hekim çıktıktan sonra deli göbeğini gösterir ve :
-Bende bu kafa varken tabi salıverirsiniz, der.

türkkızı 01.11.2012 23:13:44

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 01, 2012, 11:11:33 ÖS
--> Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.

:haha: :haha: :haha: :haha:

türkkızı 01.11.2012 23:14:57

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 01, 2012, 11:12:05 ÖS
--> Ja, du brauchst Übung, meine Schwester! ;)

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  kur;)  kur;)

3,14 01.11.2012 23:16:30

--> Bir kesis dünyanin en akilli adamini bulmak için diyar diyar geziyormus sira nasreddin hocanin köyüne gelmis ve köylülere sormus.
- sizin köyün en akilli adami kim?
demis. Köylülerde:
- nasreddin hoca demis.
bunun üzerine kesis köy meydaninda hoca ile görüsmeye baslamis ve eline bir çomak almis yere bir daire çizmis nasreddin hoca da çomakla daireyi ortadan ikiye bölmüs kesis bir dogru daha çizerek daireyi dörde bölmüs hocada dörde bölünmüs dairenin üç dilimine çarpi isareti koymus kesis elleriyle asagidan yukariya dogru hareket yapmis hocada yukaridan asagiya yapmis ve kesis
büyük bir hayranlikla hocayi tebrik etmis.

Olup bitenden bir sey anlamayan halk kesise ne oldugunu sormus kesisde :
- Bu adam gerçekten dünyanin en akilli adami yere dünya çizdim
o ortadan ekvator geçer dediben dünyayi dörde böldüm o da dört de üçü sudur dedi ben yerden buharlasma sonucunda ne olur dedim o da yagmur yagar dedi.

Bu sefer hocaya neler oldugunu sorar halk hoca da:
- Bu adam oburun biri yere bir tepsi baklava çizdi ben de yarisi benim dedim daha sonra tepsiyi dörde böldü o zaman dört de üçü benim dedim o da tepsi altindan atesi hafif hafif almali dedi ben de üstüne findik fistik ekelersek daha iyi olur dedim.  :haha:

türkkızı 01.11.2012 23:19:16

:haha:  :haha:  :haha:  :haha: süpersin  :haha:

3,14 01.11.2012 23:22:59

--> Süper bu aralar epey düstü, artik süper depoluyorum, bak nasil fark ediliyor... :haha: :haha:

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6