ALMANCAX => Genel Almanca ve Almanca A1 Aile Birleşimi Kursları

Konu: Ankarada iyi bir Almanca kursu öneren varmi?

Sayfa: 1 [ 2 ]

roye 11.11.2012 19:39:47

haklisiniz...üstelik sinava girmek icin kapida beklerken Ankara da  benim moralimi okadar bozdular ki hepsi kursa gitmis,biz kursa gittigimiz halde zor ögrendik nasil güvendin kendine diye...ama Allah cok büyük :)   

insAllah vizenizi de en kisa zamanda alirsiniz :)

ÖzlemA 11.11.2012 19:51:06

Amin insAllah. Keske bu siteye cok daha önce rastlasaydim. Insan cok gerilio nerden kimden yardim isteyecegini sasiriyor bazen. ALLAH bu siteyi kurandan ve yardimci olanlardan razi olsun. Sayet ben cogu seyi kafama takiyorum ama bu sitede yanitlarini buluyorum ve rahatliyorum :)

roye 11.11.2012 23:14:21

:) ne güzel yardimlasmak degil mi :)  bende 2008 den beri üyeyim bu sitelerden calisarak girdim sinava vizemi aldim kursa basladim almanyada ve hala da soruyorum :)  sagolsun herkes :)

3,14 12.11.2012 00:02:36

--> Yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkür ederim. =)

adaizmir 12.11.2012 16:56:13

Alıntı yapılan: Reyya - Kasım 10, 2012, 03:41:24 ÖS
zor bir süreç geçirmisin gerçekten. ben bu konuda şanslıydım.alman kültür ve konsolosluk evime çok yakın civarlarda. o yüzden zorluk çekmedim.doğru alman kültürde çalışanların türkmü almanmı olduğunu ayırtetmek zor.mükemmel Türkçeleri var. :)  darısı bizlere.bizde onlar kadar almancayı anadil gibi kullanabilsek keşke. tömer ve alman kültür arasındaki seçim de, yinede alman kültürü tavsiye ediyorum kesinlikle.

Aynen sakın özel kurslara gıtme hepsı para tuzagı Alman kulture gıt

Sayfa: 1 [ 2 ]