ARKADAşLAR ALMAN VATANDAşIYLA 6 BUÇUK AYLIK EVLİYİM.ACİLEN AİLE BİRLEşİMİ YAPMAM GEREKİYOR.FAKAT ACİLİYETİMDEN DOLAYI HEMEN ALMANYAYA EşİMİN YANIN A GİTMEM GEREKİYOR.BENİM SİZLERE SORUM A1 KURSUNA ALMANYADA GİTSEM OLMUYORMU ? LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ...
fakoo
05.11.2012 20:27:18
Almanca A1 sertifikani almadan aile birlesimi yapamazsin, Yada almancan iyi ise kendine guveniyorsan basvurunu yapabilirsin ama seni konsoloslukta sinava tabi tutarlar. Sözlu ve yazili.
Yanilmiyorsam prosüdür böyle. Bu konuya hakim olan arkadaslarda seni bilgilendirecektir..
teşekkürler kardeşim .yani senin veya eşinin netür bir sıkıntı içinde olduğu alman hükümetinin umrunda bile değil . yada çocuk üzerinden başvuru yapma gibi bi kolaylık olacak .ama çocuğum yok . lanet ediyorum sahte evlilik yapıp oralarda o insanları bu hale getiren insanlara .
fakoo
05.11.2012 23:34:26
Seni anliyorum ne tür bir SIKINTIN var bilemem ama, bu forumdaki insanlar emin ol az yada cok SIKINTI cekip,esine sevdigine er yada gec kavusuyor.Yakin zamanda esinin yanina kavusmani diliyorum.
KARDEşLERİM OZAMAN TURİST OLARAK GİTSEM VE AİLE BİRLEşİMİNE ORDAN BAşVURSAM OLMAZMI ?
fakoo
06.11.2012 15:15:58
Yok olmaz, Aile birlesimi basvurusunu yapman icin seni geri gönderirler..