ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ekrakların almanyaya gidiş tarihi ne kadar süeüyor

Sayfa: 1 [ 2 ]

cemcakar 06.12.2012 02:04:27

en gec 1 ay ben 17 sinde basvurdum 13de gelmisti

tugce9289 06.12.2012 17:17:39

bugün eşim bir konu için yabancılar şubesine gitti salak kadın 3 4 ay dan az sürmez kağıtların buraya gelmesi demiş. eşimde daha bir ay önce arkadaşım eşini getirdi 4 haftada gelmiş evrakları demiş. kadında yalan söylüyorlar onlar demiş çok moralim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ::::(((( offoff:) :-[ :( :cryla:

quarizma_ist 06.12.2012 17:35:29

Alıntı yapılan: tugce9289 - Aralık 06, 2012, 05:17:39 ÖS
bugün eşim bir konu için yabancılar şubesine gitti salak kadın 3 4 ay dan az sürmez kağıtların buraya gelmesi demiş. eşimde daha bir ay önce arkadaşım eşini getirdi 4 haftada gelmiş evrakları demiş. kadında yalan söylüyorlar onlar demiş çok moralim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ::::(((( offoff:) :-[ :( :cryla:

bak tuğce benım evraklar 2 haftada ulastı esımede söyledıler daha ulasmadı ama esım baskı yaptı ve 3. haftadan sonra esım aradı yine gelmedi dediler esım söyledi kargo bölümünüz yok mu nasıl gelmez diye oraya bakım dediler meğerse 2 haftada gelmıs dediler görmedık dedıler ordakı memurlar genelde basından salmak için yalan sölüyorlar sana tavsıyem eşin üzerinde dursun

tugce9289 06.12.2012 17:57:51

ya bende kesinlikle öyle düşünüyorum ama kadın tip tip konuşmuş bende gıcık falan gider diye korkmaya başladım doğrusu bilmiyorum ama ocak a kadar bekleyelim bakalım :(

Alles_für_ediz 06.12.2012 18:32:57

şöyle bir hususuda hatırlatmak isterim kendimden yola çıkarak... Evrakların almanyaya gitmiş olması hemen işleme konacağı anlamına gelmiyor ekim 16 sında başvurdum evraklarım yabancılar polisine ulaşmış ancak çok yoğun oldukları için sıraya konmuş işlem için sıra bekliyormuş ve bunu hızlandırabilmek içinde hiçbirşey yapamıyorsunuz avukatta tutsanız yasal süreleri 6 aymış 6 ay dolmadan hiçbir yaptırımınız yok, yani başvuru yaptığınız eyaletin yoğunluğuna bağlı.  Beklemekten gayrı yapılacak birşey yok.

tugce9289 06.12.2012 18:50:14

hangi şehirde eşin acaba ? galiba büyükşehirlerde yoğunluk fazla oluyormuş

Sayfa: 1 [ 2 ]