ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: "Vollmacht Evlilik Belgesi" Soruma cevap verecek kimse yok mu????

Sayfa: [ 1 ]

mehmetkoc 14.11.2012 12:00:37

Kolay gelsin,

şuanda Almanya'da olmadığım için, nişanlım almanya belediyesinde nikah işlemleri için kayıt yaptırması gerekiyor, bunun için ordan bir yetkili, "vollmacht" diye bir forum göndermiştir, bunu doldurdum, imzamı falan attım, fakat formun sağ alt köşesinde, ayrıca imza ve mühür olması gerektiğini belirtmiş..  bunun için nerden veyahut alman başkonsolosluğundan mı mühürletmem ve imzalatmam gerekiyor?.. yardımcı olursanız sevinirim..

fuk_18 14.11.2012 16:26:48

vollmacht vekaletname demek almanyada evlilik yapan arkadaslar vardi geldiginde mutlaka yazcaklardir

mehmetkoc 14.11.2012 16:31:03

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 14, 2012, 04:26:48 ÖS
vollmacht vekaletname demek Almanya'da evlilik yapan arkadaslar vardi geldiginde mutlaka yazcaklardir

şimdi bu vollmacht belgesi şuanda bende mevcut, formu doldurdum, fakat almanyadaki evlendirme personelinin dediği şu, türkiyedeki nişanlın bunu doldurup kendi imzasını attıktan sonra, formun ikinci sayfasında sağ alt köşeye mühür ve imza atılması gereklidir..  çünkü bu formu almanyada nikah için kayıt ettirmesi gerekiyor muş..

EL-TURCO 14.11.2012 20:30:29

mehmet o formu ve diger evraklari müstakbel esinin verdigi kagitlari almanya konsolosluguna yada ateseligine götürüp apositil yaptircaksin.olay bu yanlis hatirlamiyorsam.kolay gelsin

adaizmir 14.11.2012 22:38:22

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Kasım 14, 2012, 08:30:29 ÖS
mehmet o formu ve diger evraklari müstakbel esinin verdigi kagitlari almanya konsolosluguna yada ateseligine götürüp apositil yaptircaksin.olay bu yanlis hatirlamiyorsam.kolay gelsin

Evet bende dıyorum kesınlıkle Apostıl..............

Sayfa: [ 1 ]