derwisch
23.01.2007 14:41:51
selam,
Almanca, bir sözde Kürdistan tarihi ve iddiasi...
link: https://dahi.wordpress.com/2007/01/16/sozde-kurdistan/
yücel
23.01.2007 18:12:05
Derwisch Harika bir sey bulmussun. Görüntüleri izlerken sasirdim. Hayret ediyorum da. isteyen alsin kalemi eline kendine bir harita cizsin .Nekadar kolay. Ama bunu Türk Milleti asla yemez. Güzel Türkiyemizin her tarafi millyonlarca sehitlerimizin kanlariyla cevriyliyken, bu topraklari bölmek hic kimsenin gücü yetmez.
TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOK.
gksltkmz
25.01.2007 23:17:08
osmanli imparotorlugunun devami olan turkiye cumhuriyetini ve turk gencini kimse hafife almasin ve bir turk cihana bedeldir lafini kalemle degil kanla yazdik biz tarihi olmayan milletlerin insanlarinin yazdiklari ve soylediklerine sadece guluyorum

birde tedbir almak bizden takdir Allahtan tedbirimizide tsk nin internet adresine girib bakin isterseniz ne kadar gucle ve disiplinli bir ordumuz oldugunu gormenizi isterim tesekkurler arkadaslar bu arada son sozumu herkesin en azindan bir kere kurani kerimi okumasini tafsiye etmekle bitiriyorum saygilar sevgiler
MuhaяяeM
27.01.2007 21:11:55
Yücel Demiş ki;Alıntı YapGüzel Türkiyemizin her tarafi millyonlarca sehitlerimizin kanlariyla cevriyliyken, bu topraklari bölmeye hic kimsenin gücü yetmez.
Harika bir ifade.
clever84
15.05.2007 20:02:13
Herkes kafasına göre bişeyler yazıyor çiziyor. Kimse bu ülkeyi hiç bir zaman bölemez türkiye türktür türk kalacak.
kyboy
23.05.2007 18:49:36
Allah Türk'ü Korusun.Türkün türkten başka dostu tok zaten .ezanlar dinmez bayraklar inmez,bu vatan bölünmez .
Hilmi_25
07.06.2007 21:26:07
Dön Kendine Dön
Vatan dediğimiz can içinde can
Millet dediğimiz o candaki kan
Öze sahip olmak vazgeçilmez şan
Uyan Türk milleti uyan ve uyan
Uyanda bak ne tuzaklar var sana
Cazibeleri çok gel der insana
Düşmeyegör bir düşersen vay sana
Tarihten izlerin silinir uyan
Ağyarın oyunu bölmektir seni
Ölmeden mezara gömmektir seni
Bölmek isteyene haykır sesini
Kendine dönmezsen yan sonuna yan
Komşunda alacak çok ibretler var
Vatansız kalana olur dünya dar
Birlik beraberlik vazgeçilmez yar
Namusun bilmezsen kıy kendine kıy
Vatanın var özgürce gez üstünde
Bayrağın var rahat uyu altında
Türk milletisin ki dünya dilinde
Değerini anla dön kendine dön
Hilmi Atasever
comcom
26.06.2007 13:53:51
BU DELİ SAÇMALIKLARINA BAKIP SADECE GÜLÜYORUM... BU İMAN DOLU MİLLETİ BU YURDU KİMSE BÖLEMEZ BUNU ONLAR DA BİLİYORLAR..
ALLAH ORDUMUZA YURDUMUZA ZEVAL VERMESİN
ALLAH GÜCÜMÜZE GÜÇ KATSIN
Romeoseyes
13.07.2007 21:12:36
Kolay değil öyle !!! Hainler içimizde dağdakiler bir yana...onları bitirmek lazım