ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 03.12.2012

Sayfa: [ 1 ]

tarsuslu 10.12.2012 13:44:00

arkadaşlar 03.12.2012 de ankarada aile birleşimi (almnyda evlilik olacak) randevum vardı ve randevuda korkutğum gibi hiç çıkmadı(yaş farkı ve 2.evlilik olamasına rğmen) nerde tanıştığımızı ne zamandan beri görüştüğümüz  ne kadar sık görüştüğümüzü(yanıma gelmesi) neden almanyada  evlenmek isteğimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu sordular ve almanca hiç bir soru sormadılar  buna şaştım doğrusu :) eksik evrak olduğunu söyledi memur türkiyeye girş çıkış ağıt olduğunu söyledi ve onu da posta vey fax ile göndermemi söyledi bende geçen hafta çarşamba  akşam saat 18.00 gibi faxladım ve bugün hala e mail bile çekmedi konsolosluk yabancılar dairesine aradaşlar tecrübeli aradaşlrın bilgisine ve yardımana ihtiyacım şimdiden teşekürler ( ha burada bende bir e mail yazdım  kağıtlarımın orda olup olmadığını ama cevap vermediler hala :( )

quarizma_ist 10.12.2012 14:12:19

Alıntı yapılan: tarsuslu - Aralık 10, 2012, 01:44:00 ÖS
arkadaşlar 03.12.2012 de ankarada aile birleşimi (almnyda evlilik olacak) randevum vardı ve randevuda korkutğum gibi hiç çıkmadı(yaş farkı ve 2.evlilik olamasına rğmen) nerde tanıştığımızı ne zamandan beri görüştüğümüz  ne kadar sık görüştüğümüzü(yanıma gelmesi) neden Almanya'da  evlenmek isteğimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu sordular ve almanca hiç bir soru sormadılar  buna şaştım doğrusu :) eksik evrak olduğunu söyledi memur Türkiyeye girş çıkış ağıt olduğunu söyledi ve onu da posta vey fax ile göndermemi söyledi bende geçen hafta çarşamba  akşam saat 18.00 gibi faxladım ve bugün hala e mail bile çekmedi konsolosluk yabancılar dairesine aradaşlar tecrübeli aradaşlrın bilgisine ve yardımana ihtiyacım şimdiden teşekürler ( ha burada bende bir e mail yazdım  kağıtlarımın orda olup olmadığını ama cevap vermediler hala :( )

kardesım öncelıkle gecmıs olsun onlar sana faxın ulasıp ulasmadıgını söylemezler kendın arayıp sormalısınız gelıp gelmedıgını bir ikincisi sana cevap olarak dönmeleri yıl basından sonra olması muhtemel ayın 20 sinden sonra orda tatiller baslıyor tavsıyem konsoloslugu arayıp fax  ulastı mı ulasmadı mı dıye sormandır Allah kolaylık versın kardesım sabır dılıyorum Allahtan Hepinize

tarsuslu 10.12.2012 14:51:17

saol kardeşim dileğin için Allah hemizin yardımcı.sı olsun bu yolda ..dediğin gibi  ardım ama telefonu açıp geri kapatıyorlar sürekli aradım ama nafile biliyorum 20 sinden sonra tatil ama evlilik tarihi 28.12 ..benim sorma istdeğim neden hala e mailin ulaşmadığı :(

tarsuslu 10.12.2012 15:03:04

e mail konsolosluğun yabancılar dairesine gödereceği e mail kardeşim ..benim gönderdiğim e mail değil

Sayfa: [ 1 ]