ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Bİ YUPPİES MESAJIDA BENDEN

Sayfa: [ 1 ]

Alles_für_ediz 10.12.2012 19:24:24

şÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜK SONUNDA AMA YİNEDE YA OK'LEMEDİLERSE DİYE!!! DÜşÜNMEKTEN ALIKOYAMIYORUM KENDİMİ  :-\

16 EKİM İSTANBUL KONSOLOSLUĞUNDAN ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİMİ BAşVURUSU

MEKTUP NE ZAMAN ORAYA GİTTİ BİLMİYORUZ YABANCILAR DAİRESİ BU İşİ  OKADAR GİZLİ YÜRÜTÜYORKİ DEVLET SIRRI GİBİ DAVRANIP HİÇ BİR şEY SÖYLEMEMEYE YEMİN ETMİşLER. EşİME MEKTUP FALANDA GİTMEDİ EVRAK FALANDA VERMEDİK BİRYERE ZATEN BANADA KONSOLOSLUKTA HİÇ BİRşEY SORMADILAR. UMARIM YETERLİ BELGE, BİLGİ YOK DİYE RET FALAN VERMEMİşLERDİR.

10 ARALIK GÖNDERİNİZ UPS KARGO TARAFINDAN TESLİM ALINDI YARIN CAMDA BEKLEYİN DİYEDE MESAJ GÖNDERMİşLER. AKşAMDAN ALDIM BAKALIM BEN YERİMİ :) Bu saat oldu gelen yok!

quarizma_ist 11.12.2012 00:21:59

Alıntı yapılan: Alles_für_ediz - Aralık 10, 2012, 07:24:24 ÖS
şÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜK SONUNDA AMA YİNEDE YA OK'LEMEDİLERSE DİYE!!! DÜşÜNMEKTEN ALIKOYAMIYORUM KENDİMİ  :-\

16 EKİM İSTANBUL KONSOLOSLUĞUNDAN ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEşİMİ BAşVURUSU

MEKTUP NE ZAMAN ORAYA GİTTİ BİLMİYORUZ YABANCILAR DAİRESİ BU İşİ  OKADAR GİZLİ YÜRÜTÜYORKİ DEVLET SIRRI GİBİ DAVRANIP HİÇ BİR şEY SÖYLEMEMEYE YEMİN ETMİşLER. EşİME MEKTUP FALANDA GİTMEDİ EVRAK FALANDA VERMEDİK BİRYERE ZATEN BANADA KONSOLOSLUKTA HİÇ BİRşEY SORMADILAR. UMARIM YETERLİ BELGE, BİLGİ YOK DİYE RET FALAN VERMEMİşLERDİR.

10 ARALIK GÖNDERİNİZ UPS KARGO TARAFINDAN TESLİM ALINDI YARIN CAMDA BEKLEYİN DİYEDE MESAJ GÖNDERMİşLER. AKşAMDAN ALDIM BAKALIM BEN YERİMİ :) Bu saat oldu gelen yok!

TEBRIKLER kardesim için rahat olsun büyük ihtimal vizedir saten aksi bir durum olsa pasaportu gondermez senı konsolosluga cağırırlardı cağırmadıklarına göre bir sorun yoktur demektir  alkis:)  alkis:)  alkis:) geldıgınde yazarsan sevınırız kardesım en azından diğer bekleyen arkadaslara bir umut ısıgı olur

Alles_für_ediz 11.12.2012 20:41:54

evet arkadaşlar bugün itibariyle vizem elime ulaşmış bulunuyor.
başvuru yeri ve tarihi: istanbul 16 ekim
vizenin elime ulaşması 11 Aralık
yaklaşık iki ay ama inanın öyle habersizce beklemesi insanı çok geriyor artık Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına...
ve öyle vizeyi aldım diye herkese teşekkür edip vedalaşmayacağım çünkü gidince sorulacak daha çok konu olacağını biliyorum...

unicat 13.12.2012 13:23:09

hayirli ugurlu olsun kardesim darisi bekleyenlerin basina.

Sayfa: [ 1 ]