kadir76
18.12.2012 20:30:23
Arkadaslar merhaba almanya ya geldim ama esyalari buraya getirmek icin bildiginiz firma varmi ev esyasi saglam sekilde sorunsuz sekilde getirebilecek olan firma bircok arastirma yapmama ragmen nedense konustugum firmalar biraz guvensiz geldi sizden ricam bu konuda yardimci olmaniz simdiden tesekkurler...
Alles_für_ediz
20.12.2012 19:16:16
öncelikle hayırlı olsun eşya konusunda benzer bir durumdayız ancak ben gözümü karartıp o nakliye şirketlerinden birine eşyalarımı verdim öyle mobilya beyaz eşya falan değil kullanmış olduğumuz mutfak eşyaları küçük ev aletleri ile vakumlu hurçlara doldurduğumuz giyim eşyaları vs. ay sonuna kadar eşyaları verdiğim adrese götüreceklerini söylediler ben yinede bir hafta fazladan verdim bakalım sağlam ve sorunsuz birşekilde eşyaları götürürlerse tavsiye ederim o zaman.
kadir76
21.12.2012 09:01:47
bende bi firma var onla konustum turkiyede babam esyalari yuklucek burada biz bosalticaz vergiler adama ait evin onune kadar getiricek esyalari 2500€ fiyat verdi tam bir ev esyasina bende simdi arastiriyorum noelden sonra 1. ayin ilk haftasi getirmeyi dusunuyorum ve senden haber bekliyorum kardesim...
Alles_für_ediz
21.12.2012 21:49:55
bende tüm ev eşyası için istanbuldan benzer bir fiyat aldım ancak daha sonra ev eşyalarının yenilerini almaya karar verdim hem parça eşya taşımacılığı daha uygun gibi geldi bana... dediğim gibi sorunsuz bir şekilde eşyalar yerine ulaşırsa sizede haber veririm.
YYLNA
25.12.2012 15:28:17
Benim işimden dolayı uluslarararası taşımacılık myapan tanıdığım firmalar var.
Almanyadan yük almak amacıyla türkiyeden yola çıkan Almanyadan boş geçtikleri veya almanyaya boş gittiklerinde buradan eşyaları götürüyorlar, neredeyse yarı fiyatına hallediyorlar, onların da işine geliyor zaten gideceği için para alıpta gitmiş oluyor.
Bu şekilde nakliyeye ihtiyaç duyanlar bana özelden yazar ise yardımcı olurum. Boş nakliye bulmak zaman alabiliyor Acil taşıyacak olanlara da yine yardımcı olurum. Fiyatta indirim yaptırtabilirim.
Reyya
22.01.2013 19:33:26
arkadaşlar. ben 100-150 kilo arasında sadece kıyafet göndermek istiyorum almanya saarbrückenden - ankaraya..uygun fiyata nasıl nakliye bulabilirim? ve fiyat hakkında bilginiz varmı? yalnız ev eşyası, kanepe koltuk falan değil karıştırmayalım .

Sadece yukardaki kilo bazında kıyafet elbiselerimi göndermek istiyorum. hani Türkiyeden almanyaya eşya getirip, Almanya'dan Türkiyeye boş gidecek bir nakliye aracı olursa daha ucuza gelir diye düşündüm ..bilgisi olan bana yazabilirmi? teşekkürler şimdiden.