ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Izmir Konsolosl. Sitesindeki barcod numaralari yazan dokuman niye güncellenmio:(

Sayfa: [ 1 ]

ÖzlemA 08.01.2013 21:40:32

Ya Izmirden basvuran arkadaslar. Izmir konsoloslugundaki dokuman güncellenmio 04.01.2013 de takili kaldi. Resmen iskence ya hergün bakiyorum :(  :cryla:

Unsparing35 08.01.2013 21:57:44

Herhangi bir kisinin vizesi sonuclandigi zaman listeye ekleniyor guncelleme oluyor o gunden beri herhangi birinin vizesi onaylanmamis.Bu arada mektup gelmismiydi ?

ÖzlemA 08.01.2013 22:01:01

Sanki bana eklenmeyincede güncellenio gibi gelmisti . Tesekkürler. Ztn neye bakiyosam daha evraklarim ulsmamis bile  kop:)  kop:)

head35 09.01.2013 00:24:58

Özlem ben bir süre sonra bakmayı bırakmıştım, ta ki eşim görüşmeye gidip evrakları teslim edene kadar. O günden sonra bakmaya başladım tekrar. 3. gün de gördüm numaramı. Dün pasaportumu verdim konsolosluğa bugün vize basılı olarak geri aldım.

ÖzlemA 09.01.2013 00:30:26

hayirli olsun :) benim burada bi arkadasim var oda izmirde basvurdu esi bi kac hafta önce geldi almanyaya. Iste bu arkadasimi hic cagirmadilar evrakta istemediler o yüzden bi umut bende hergün bakiyorum :(. Ama ben dün aradim yabancilar dairesini bilgisayarda basvurunuz gözüküo ama evraklar ulasinca anca islem basliyor dedi.

Sayfa: [ 1 ]