kadir76 21.01.2013 14:55:11
neyse vize geldiginde inanamadim havaalanina gittim pas kontrol polislerine gosterdim adamda inanamadi inceledi inceledi gercek vize diyince ne yani simdi biletimi alip ucabilirmiyim dedim
guldu evet dedi ben hala tereddut icindeyim ayni gun aksama bilet aldim esimle bindik ucaga dedimki ben gelicem almanyadan geri gondercekler bu vize 1 gunde nasil olurda gelir
havalaninda ucaktan indik iri yari alman polisleri dizmisler siraya kontrol yapiolar neyse esim benden ondeydi onun passsi kontrol ettiler sira bana geldi geri donucem dusuncesi hala kafamda
polis pasaportuma bakmadi bile
buyrun gecin dedi esim kontrol etmicekmisiniz diyince gerek yok dedi taki eve gelene kadar bi suphe icindeydim neyseki 1 gunde vizem cikti ALLAHA SUKURLER OLSUN suan almanyadayim 1 ay oldu sanirim toplamak gerekirse bizden istenen belgelere aldanmayin sonra yazmiyan belgeleride tek tek istiyorlar
isinizi saglama alin gerekli gereksiz butun evraklari hazirlayin goturun supriz yasamamak adina
vize basvurusunda dedigim gibi temiz guleryuzlu yalansiz kendinizi kasmadan dik oturusunuz hazir ve net cevaplarinizla hersey 1 adim daha yakin ins kafanizi sisirmemisimdir vize bekliyen herkese sabir diliyorum ins sizde benim gibi sansli olursunuz icinizde 1 gunde cikacagina inanmiyanlar yine olabilir
nitekim ailemde bile "" olum tanidigin varsa para verelim sana bizim iside hallet diyecek kadar inanilmiyan bi duruma dustum "" 

ÖzlemA 21.01.2013 22:07:10

fuk_18 21.01.2013 22:47:31
Unsparing35 22.01.2013 01:18:44
Jeynes 22.01.2013 01:23:20
kadir76 25.01.2013 20:30:39
Alıntı yapılan: Unsparing35 - Ocak 22, 2013, 01:18:44 ÖÖ
Sen isdedigi evraklarin disinda ne goturursen gotur izmirde kabul etmiyorlar cunku vize basvurusunda memurla gorusmeden once evraklarini baska bir memur qliyor liste disindakileri de geri sana iade ediyor memura verecefin evraklari sana teslim ediyor yani heryerde ayni islem olmuyor arkadasim 3 defil 5 fotokopi de ceksen gereksizleri almiyorlar....Ayrica hicbir ulke sinirindan senin diplomat pasaportu da olsa o sinirdan o pasaporta bakmadan seni gecirmezler kadir arkadasim kelimeleri secerek yazalim milletin kafasinda sor isareti kaliyor bilmeyen var inaniyor....
en son cikista giris kasesi vurdular okadar ondan onceki kontrollerde kimse bakmadi esim turk asilli hollanda vatandasi belki onunla alakali bi kolaylik olmus olabilir ayrica bi arkadas sormus ben istanbuldan basvurdum suan frankfurt am main dayim gereksiz dedigin evraklara gelince nedense benden hicbir evragi gereksiz diye geeri vermedi hepsini topladi siraya dizdi ve o sekil iceriye girdim icerdeki memurda gereksiz gibi bi durum oldugunu soylemedi goturdum butun kagitlarin icinden sadece evlilik cuzdaninin aslini geri verdi okadar sans isi belkide Allahin sevgili kuluyuz bukadar sorunsuz gitti hersey simdi burda kayitlari felanhersesi hallettim onumuzdeki e vize uzatmak icin basvuruya gidicem
ordada direk 5 sene verirlerse 3 aydan sonra sasirmam yani
:D:D
Unsparing35 25.01.2013 22:54:53