ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: aile birleşimi eksik evraklar

Sayfa: [ 1 ]

ejder 19.02.2013 14:40:45

:) :)eşimm artık alman vatandaşlığına geçmiş bulunmakta..şimdi evraklarımı hazırlamaya başladım arkadaşlar eksik evrağım varsa bilgilendirmisiniz
1.sınav belgem tamam 2 adet fotokopisiyle
2.başvuru formunu izmir alman konsolusluğunun sitesinden indirdim.
3.Vukuatli Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi çıkardım ama ayrı ayrı değil aynı kağıtta eşiminle benim belgem.
4.formul b de tamam
5.eşimin kimlik fotokopisi tamam yeterlidir umarım pasaportta gereklimi çünkü eşim yeni almana geçti pasaport ne zaman gelir bilmiyorum
6.kendi pasaportumda tamam
bir de hangi evraklar almancaya çevrilcek ? bir de eksik evrak mı bilgilendirseniz çok sevinirim  okey:)

fuk_18 19.02.2013 15:15:18

zaten evrak listesi avr sitede ordanda kontorol ettikden sonra hepsi tamamdir suanda heps tamam gorunuyor ve tercümeyi sadece istanbul istiyor izmirde tercumeye gerek yok

ejder 19.02.2013 16:22:21

anladımm çok saoll teşekkürlerr dance:) ee gerisi onlara kaldı artık vermezler şu vizeyi  :zopa:

quarizma_ist 04.04.2013 20:35:55

Oncelikle basarilar dilerim yalniz nufus kayit ornegini herkesin ayri ayri istiyorlar eger esiniz alman vatandasligina gecmisse bunun dusunceler bolumunune mutlaka islenmis olmasi gerekmektedir nufus kayit orneginde yazmasi gerekiyor  okey:)

Sayfa: [ 1 ]