ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: AİLE BİRLEşİMİ VİZE BEKLEME SÜRESİ HAKKKINDA PAYLAşIMLAR

Sayfa: [ 1 ]

23.02.2013 01:14:21

Arkadaşlar öncelikle herkezi bir an önce sewdiği we sewdiklerine kawuşması temennisiyle selamlıyorum.
İsmim Serdar, 21 şubat 2013 yani dün konsoloslukta görüşmemi yaptım a1,a2,b1 belgelerim olduğu için tebrik edildiğim bir ''Aile Birleşimi'' görüşmesiydi.Nekadar sürede wizem gelir ? Yada gelirmi ? bilmiyorum .. fakat gideceğim şehirin yabancılar şube müdürü tanıdığımız bir kişi we ewraklar Ankara konsolosluğundan gelir gelmez hemen halledeceğini söyledi..konuyu yaşamış we yaşamakta olan yani wize bekliyen arkadaşların tecrübelerini we yaşanan olayları paylaşmanızı rica eder saygılar sunarım ..

MuhaяяeM 23.02.2013 11:10:08

Sanırım klavyenizde V harfi yok.
Klavyesinde V harfi olmayanlara direkt Kırmızı Kart

kadir76 23.02.2013 13:46:54

Valla kardesim ben bu sitede vize bekliyenler icinde en sansli olaniyim benim hicbir ayricaligim olmadigi halde 1 günde vizem cikti elime ulasti 3 aylik vizeden sonra dun sabah gittim uzatmak ve calisma izni almak icin hic irdelemeden direk 5 yillik verdiler ama vize isi sans isi bence benden +lari olan bir suru insan hala beklemekte ins seninde cok uzamazda sevinenler kervanina katilirsin....

23.02.2013 18:39:00

###

MuhaяяeM 23.02.2013 22:30:42

Açtığınız konunun başlığına bakınız, orada V harfi var.
Konu başlığına yazıyorsun da mesaja mı yazamıyorsun?
Türkçe'yi katletmeyin kardeşim, yabancılara özenmeye hiç lüzum yok.
Klavyende V harfi yoksa bir yerlerden kopyala yapıştır.
Ben senin hakkını nasıl almışım? Senin burada ne hakkın var anlayamadım.

24.02.2013 00:37:48

###

24.02.2013 00:48:32

abicim sinirlenmene gerek yok sitedeki adminlerin tutumları belli sormadan silemeler falan .terbiyeleri belli insanların özgür dille istediklerini istedikleri şekilde saygı çerçevesinde anlatmaları yazmaları kadar güzel bişey yok.bence saçmalamış admin . ARKADAşIM BAK YENİ ÜYE OLMAMA RAĞMEN ÜYELİK AKTİVASYONU YAPARKEN 3 TANE (W) HARFİ İSTEDİ SİSTEM NOLDU TÜRKÇE SİSTEM KURAMIYOMUSUNUZ ya admin ne dicem benide banlasana bak wwwwwwwwwwwww kimseye özenmiyorum ama wwwwwwww yazmak istiyorum al bidaha wwwwwwwwww

24.02.2013 00:52:59

####

MuhaяяeM 24.02.2013 13:09:51

irlandofking ve gaboli61 aynı bilgisayardan yazmış.
Hımm, demek ki kendini haklı göstermek için taraftar bulamadığından, bir kaç tane üyelik açıp kendi kendine kendi lehine birşeyler yazıyorsun.
2 farklı üyelik alıp bunlar birbirinden farklı kişilermiş gibi her biri için farklı mesajlar yazıyorsun.
Bizim bunları yiyeceğimizi sanıyorsun.
irlandofking adlı üye de sensin, gaboli61 adlı üye de sensin.
şimdi irlandofking adlı üyenin neler yazdığına bir bakalım, evet gayet güzel bir şekilde V harflerini yazmış, çok ilginç değil mi?
Her ikisi de aynı bilgisayardan yazdığına göre senin bilgisayarında V harfi var.
Ama işine gelmediği zaman kolaylıkla yalan söyleyebiliyorsun, aklınca beni zalim, kendini ise mazlum göstermeye çalışıyorsun.
Yalancının mumu ancak bu kadar yanar, işte foyan meydana çıktı, başka bir üyelik almışsın ve gayet güzel bir şekilde V harflerini yazıyorsun.

Psikolojik sorunlarının olduğu kesin.Kaç yaşında olursan ol, bu yaptığın çocukça ve psikopatça.
Daha önce de dediğim gibi, senin burada yerin yok.
O yüzden Kırmızı Kart

EL-TURCO 25.02.2013 14:16:40

Bu konudaki hassasiyetiniz icin cok tesekkür ederim Sn.Muharrem Bey!

26.02.2013 17:17:01

@kadir76: nereden basvuru yapmistiniz?

kadir76 26.02.2013 17:22:30

istanbuldan basvuru yaptim ama forumda kimse inanmiyordu bana yalancilikla sucluyan arkadaslarda vardi formda 3 sirada tartismanin sonucunda ispatladim pas ve calisma iznini koydum ben 3 ayliktan sonra direk 5 yillik oturum aldim kimse inanmiyordu bendeki sans sanirim forumda kimsede yok am sunuda söyleyeyim esim hollanda vatandasi aslen belki onun +sidir

Sayfa: [ 1 ]