ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize sonucu bekleyenler!!!!!!!

Sayfa: [ 1 ]

26.02.2013 17:07:08

ben bugun izmirden vizeye baswurdum.hep yasimi bahane ediyorlardi 3 kere baswurduk hep red aldik.simdi yasim doldu.kadin gorur gormez tanidi beni .artik bu dosyayi halletmek istedigini söyledi  .konusma cok iyi gecti,kadinla mulakat yaptim. cok eglenceli biriydi surekli guldu, benide cok sakinlestirdi heycanimi hep aldi.hic almanca sormadi ama almanca calisip calismadigimi sordu ewet diyince gorcez dedi. ben sorcak die beklerken sormadi. pasaportumu aldi,parmak izimi aldi ve kargo poseti doldurttu.simdilik hersey olumlu gozukuyor dedi ve 3-4 hafta sonra cewap gelir dedi. Esin burda mi diye sordu, ewet cikasiya kadar yanimda olucak dedim, esim alman vatandasi. Ben dügün- ve özel fotolari götürmüstüm, kadin hepsine bakti ve fotokopi cekti. Sizce bir terslik cikar mi artik? izmirden pasaport almiyorlardi aranizda alinani var mi?insAllah olur artik 2 sene bekledigimize deger....

MuhaяяeM 26.02.2013 20:48:32

bekiro demiş ki: ben bugun izmirden vizeye baswurdum.hep yasimi bahane ediyorlardi 3 kere baswurduk ...

Biz diyoruz ki, Türkçeyi katletmeyin kardeşim.

Dolayısıyla direkt Kırmızı Kart

Sayfa: [ 1 ]