ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Alman Vatandasi olmak daha mi avantajli??

Sayfa: [ 1 ]

SB-8587 04.03.2013 15:09:37

Ark. merak ediyorum acaba Alman vatadasi olunca daha mi avantajli oluyorsun?? Ben Türk vatandasiyim ama ailem alman vatandasligina gecmemi istiyorlar esimi getirmekde faydas oluyor mu??

ejder 04.03.2013 18:02:45

kardeş ben faydası olacağını düşünüyorum.benim eşimde yeni alman vatandaşına geçti 6 ay kadar sürüyor.ama mutlaka daha faydalı olacaktır bundan emin ol benim fikrim forumdaki arkadaşlar daha iyi bilir

fuk_18 04.03.2013 19:20:12

eger askerlik sorunun varsa 10 bin vermek istemiyorsan alman vatandasligi avantajin oluyor evlenirkende alman vatandaslarindan bir belge talep etmiyorlar genelde daha kolay oluyor

dbm01 08.03.2013 16:14:07

Alıntı yapılan: SB-8587 - Mart 04, 2013, 03:09:37 ÖS
Ark. merak ediyorum acaba Alman vatadasi olunca daha mi avantajli oluyorsun?? Ben Türk vatandasiyim ama ailem alman vatandasligina gecmemi istiyorlar esimi getirmekde faydas oluyor mu??
Almanya'da yaşayan sensin aslında avantajlarını senin daha iyi bilmen gerek...
En basiti askerlik parası ödemeyeceksin.. Askerlik için 10.000€ öderim sıkıntı yok diyorsan o ayrı :)
Almanyada doğmuş büyümüşsün sanırım nihayetinde oranın vatandaşı olmak sana devlet dairesine bir işin düştüğünde bile bence avantaj sağlayacaktır... şartların uygunsa kesinlikle geç aile birleşiminde avantajı çok olur...

Sayfa: [ 1 ]