ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Konu disi ama bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim....

Sayfa: [ 1 ]

kadir76 11.04.2013 00:21:16

Arkadaslar merhaba almanyaya geleli 4-5 ay oldu isimi buldum aylik gelirimde iyi sinirsiz sözlesmede yaptiriyorum is yeri ile ilgili kagitlarimda bi eksikde yok benim sormak istedigim burada hic pesinat vermeden aylik belli bi ödeme sekli ve cüzi bir miktar faizle (1000-2000€ ) arasi istedigin arabayi alma durumu varmis kafamda 10 bin €ya kadar lik arabalar var bunlardan alabilirmiyim bu ise kalkisirken nelere dikkat edilmeli ne yapilmali pesinatsiz alimin oldgunu yeni duydum ve arastirma istegi dogdu icimde ucuz araba alip sürekli araba degismek istemedigim icin en az 5 yil kullanicagim saglam bi araba almak istiyorum o nedenle bu islerden anliyan arkadaslar yardimci olursanz sevinirim adi finanzierung muydu neydi diye hatirliyorum....

fuk_18 11.04.2013 14:25:31

10 bin lik arabayi taksitle aldigin zaman sana 14 15 bulur onuda bankaya oduceksin yani kredi cekiyor galery arac kredisi sen bankaya oduyorsun tabi tr de oldugu gibi arabani satamiyorsun bankanin ustune oluyor bu arada sana verirlermi bilmiyorum süresiz oturumun yok bazi bankalar sorun yapiyor vermiyor

kadir76 11.04.2013 22:12:30

5 yillik oturumum var calistigim kuaför dükkani sinirsiz sözlesmede yapiyor 5 yillik oturum oldugu icin bence bankada bi problem yapmaz diye dusunuyorum anladigim kadariyla ben gidip araba begeniyorum galerici kredi cekiyor ben bankaya öduyorum olay sadece arabada ve krediyi nekadar ödüyecegine karar vermekte sanirim :)

fuk_18 11.04.2013 22:58:33

evet krediyi nasil kac ay odeyeceginde sorun ama bana kalirsa bekle birazdaha bu kadar pahali araba alma 1 sene gecsin ondan sonra alirsin isini garantiye al bi 1 sene calis bankalar 3 ay calismis olman sarti ariyacaktir dedigim gibi seneye bunu dusunsen daha garanti olur senin icin

Sayfa: [ 1 ]