ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyadan Nufus Kayıt Örneği Çıkarma Sorunu....

Sayfa: [ 1 ]

YoksunYokumYokuz 12.04.2013 14:24:18

Öncelikle selamlar arkadaşlar, yeni üye oldum ve yardımlarınızı beklemekteyim.

Sorunum şu ki; Eşim Alman vatandaşlığına geçeli 1 yıl gibi bir süre geçmiş.Geçen ay da Türkiyede resmi nikahımızı kıydık ve eşim Almanyaya döndü. Bende Aile birleşimi vizesi için gerekli evrakları hazırlarken Eşimden istenilen Nufus Kayıt örneğini Türkiyeden alamadım,kapalı kayıt olarak göründüğü için işlem yapamıyoruz dediler.Eşimde Almanyada konsolosluktan bu evrağı almayı denedi ama tam vukuatlı olarak vermemişler,üstelik evrakta bekar olarak görünmekteymiş ve düşünceler kısmı da boşmuş.Benim nufus kayıt örneğimde ise eşimin adı düşünceler kısmında geçmekte evlendiğimiz yazmakta. Eşimden istenilen Nufus Kayıt Örneğini nasıl ve nereden çıkarabilirim arkadaşlar?

fuk_18 12.04.2013 15:29:23

baska nufus mudurluklerini dene bazilari killik yapiyor vermiyor yada esini istiyor esinin mavi karti var ise tc numarasida vardir tc no ile islem yapiliyor kapali kayit olsun sorun olmuyor

YoksunYokumYokuz 12.04.2013 23:38:59

Evet eşimin Mavi kartı var,pazartesi mavi kart numarasını vererek tekrar isteyeyim, hiç aklımıza gelmedi bu gerçekten. Çok teşekkür ederim...

Sayfa: [ 1 ]