ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: AİLE BİRLEşİM VİZESİ SONUCU

Sayfa: 1 [ 2 ]

MuratKutlay 26.04.2013 18:38:42

Alıntı yapılan: IGDIR76 - Nisan 23, 2013, 10:51:56 ÖÖ
Eninde sonunda karar verilir Almanya ya da gelirsiniz de, asil önemlisi buraya geldikten sonrasi.  Hele büyük sehirde yasayan birisi iseniz Almanya ya geldikten 2 ay sonra, ya burasi almanyami diyceksiniz. Dost aci söyler ya. yanlis anlamayin. Gelin yada gelmeyin diyecek bir lüxüm yok ama, amasini burada göreceksiniz.

Aynen kardeş..Bende ilkkez izmirden münihe geldim...şimdi münihe bi girdik geziyoz bumulan almanya diyo insan...İşte bu bizim içimizdeki vatan haini medya yokmu hep onların suçu bize avrupa şöyle böyle... Ülkemin her karış toprağına kurban olayım...nekadar anlatılsada kişi görmeden anlamıcaktır o yüzden gelin görün ve burdaki yaşayan ölülere ruhsuzlara zombilere katılın bakalım nasıl özlüceksiniz ülkenizi...

MuratKutlay 26.04.2013 18:42:16

:( :( :(

kaan34 21.06.2013 00:05:49

selam arkadaslar boyle okudukca insanin içi karariyo resmen bende bekliyrum vize ama bakalim ne olcak bilmiyorum burda yazilanlar da yalan degil ha bire tetirgin ediyor bazi yazilarda neyin nasil oldugunu gösteriyor neyin ne kadar sürecegini bilmemek heleki dahada çok korkutuyo insani 14 haziranda esim gitti almanyadaki yabancilar polisine her gün burdayim ha bire okuyorum acaba retmi gelir sorguyami gireriz nasil olacak diye yazilanlari ama herkezin sorunu farkli tabi esime dedikleri fax gönderecekleri bizden haber bekleyin bekledikçe insan ne yapacagini sasiriyo yemin ederim beklemek adami öldürüyo resmen Allah herkeze sabir versin

Sayfa: 1 [ 2 ]