ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanca Aile Birlesimi Vize Süreleri Nedir

Sayfa: [ 1 ]

kaan34 18.06.2013 22:40:37

Selam arkadaslar ben 29 nisan da vize basvurusunda bulundum yalniz benim a1 sevtitikasi olmadigi halde basvuruda bulundum sinav sonuclari geç geldigi için 10 mayista  a1 sevtitikasini konsolosluga verdim 13 mayista  ise almanya yabancilar bölümüne fax gittigini ögrendi esim istedikleri belgeler oturma calisma musadesi 6 aylik maas belgesi  evsahibinden imzali oturabilr kagidi bunlarla beraber 14 hazirana gün verdiler ve gitti sorduklari sorularin bazilarina yanlis cevap vermis heycandan daha dogrusu 3 soruya  kadin çok ters biriymis ne yapacagimizi sasirdik bekliyoruz ama ne halde oldugumuzu anlarsiniz vize acaba ret mi gelr ne kadar bekleriz bi süresi varmi bekleme süresi gibi ve son olarak da esme cikarken sordugu sorularin cevaplarini falan dogrumu bakin okuyun ve imzalayin demis ve bzden haber bekleyin demis bu nedemek acaba boylemi oluyo yoksa nasil oluyo bu işler bilmiyoruzda

aciklamalar için simdiden tesekurler...

kaan34 18.06.2013 23:16:40

unuttum arkadaslar soylemeyi esim almanya dogumlu yalniz turk vatandasi

kaan34 20.06.2013 23:23:22

simdiye kadar 70 kisi konuya bakmis bir tanmesininde bilgisi yokmu acaba bu konularda merak ediyorum burda okumadigim kalmadi bir sürü sayfayi tek tek okudum bisey bilsem bende yazar ve yardimci olmaya calisirdim

çok degerli form üyeleri bilgilerinizle bizleri aydinlattiginiz için çok tesekurlerde etmeyi isterdim ama yazan bi Allahin kulu yok ne yapayim

Baybars 20.06.2013 23:45:59

Alıntı yapılan: kaan34 - Haziran 20, 2013, 11:23:22 ÖS
simdiye kadar 70 kisi konuya bakmis bir tanmesininde bilgisi yokmu acaba bu konularda merak ediyorum burda okumadigim kalmadi bir sürü sayfayi tek tek okudum bisey bilsem bende yazar ve yardimci olmaya calisirdim

çok degerli form üyeleri bilgilerinizle bizleri aydinlattiginiz için çok tesekurlerde etmeyi isterdim ama yazan bi Allahin kulu yok ne yapayim

mrb.lar,

actiginiz konunun özeti sordugunuz sorularin bir cvbi yok, zaten sizde cvp almak icin degil, bu stressli bekleme süresinde kalbinizi ferahlatacak birkac sey duymak istiyorsunuz hepsi bu.. bu nedenle bakanlar birsey yazmamistir.. 

yazmak istedigimi söyle özetlemeye calisayim..  bekleme süresi ne kadardir demissiniz ve forumdada okumadigim kalmadi diye yazmissiniz.. okudunuguza göre vizesini 1 haftada alanida görmüssünüzdür 6 ayda alanida 2 senedir vizesinin pesindde kosanida.. 45 günde alanida 3 ayida.. simdi size kim nasil birgün versin.. iste tamda bu nedenle sorulariniza cvp degil, stressinize cvp ariyorsunuz..

red gelirmi diye sormussunuz.. eger vizenizle ilgilenen memur ve bagli oldugunuz yabancilar dairesi bu forumda üye ise bir cvp alirsiniz..

isi oluruna birakmanizi ve her evlenenin o veya bu sekilde vizesini aldigini bilmenizi isterim..

kaan34 21.06.2013 00:15:14

valla yalan degil arkadasim kusura bakma ne yapayim artik gercekten sasirdim özlemek özlenmek bir sürü sey esinizin orda sizi beklemesi sizin biran once onun yaninda olmak istemeniz bilmiyorum be arkadasim yokki beklemenin bi çaresi stresten artik iyice ikimizde kafayi yiyez az kaldi sanirim okuyorum evet forumu dolasiyorumda belki bi örnegi vardir diye ama iste hala strress baska bisey olmuyor ..

gerçekten kusuruma bakmayin

yanitiniz içinde sagolasiniz
Allah yardimcisi olsun cemi cümlemizin.

Baybars 21.06.2013 00:20:03

Alıntı yapılan: kaan34 - Haziran 21, 2013, 12:15:14 ÖÖ
valla yalan degil arkadasim kusura bakma ne yapayim artik gercekten sasirdim özlemek özlenmek bir sürü sey esinizin orda sizi beklemesi sizin biran once onun yaninda olmak istemeniz bilmiyorum be arkadasim yokki beklemenin bi çaresi stresten artik iyice ikimizde kafayi yiyez az kaldi sanirim okuyorum evet forumu dolasiyorumda belki bi örnegi vardir diye ama iste hala strress baska bisey olmuyor ..

gerçekten kusuruma bakmayin

yanitiniz içinde sagolasiniz
Allah yardimcisi olsun cemi cümlemizin.

son cümlenizde güzel yazmissiniz.. kul isteyince degil.. Allah'in istemesiyle olur.. son O'ndadir.. ortalama bir vizenini sürecini konsoloslukta 45 gün 6 hafta diye belirler.. kendinize 45 gün pay bicin.. ayrica vizenizi degil, Almanyaya gelince neler yapacaginizi planlayin.. cünkü vize o veya bu sekilde olacaktir.. vize sürecinde sizin veya esinizin yasadigi seyleri, memurun suratsiz davranmasi gibi, bir kenara birakin böyle durumlarda insanlar hassas oluyorlar,.. herseye bir anlam biciyorlar.. ViZE yasaya göre verilir ve bir haktir.. kimsenin ogünkü nesesine keyfine göre degill..

..dedigim gibi Almanyaya geldignizde neler yapacaksaniz hangi sehrre geliyorsunuz bunlari arastirin.. bu vesile ile kafanizida dagitmis
olurusnuz.. vize süresini unutmaya hic konusmamaya calisin..

Allah yar ve yardimciniz olsun..

kaan34 21.06.2013 18:17:32

Aminn insAllahh..

Sayfa: [ 1 ]