ALMANCAX => Almanya ve Diğer Avrupa Ülkeleri İle İlgili Genel Bölüm

Konu: Ausbildung ve Diploma Denkligi

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

fire_34 15.09.2013 00:44:10

4 Kasım'da başlıcam kursa kısmet olursa.patlıyorum evde.ilk geldiğin zamanlar nasıl geçti roye,neler yapıyordun?fazla tanıdığım yok,eşimde çalışıyor.çok sıkıcı geçiyo zaman :(

roye 21.09.2013 00:47:18

emin ol benim icin de cok kötüydü ilk zamanlar...yillar sonra issiz olmak,ailenden ayrilmak,dil bilmemek,esimin gece calismasi ve hic akrabamizin olmamasi burda beni fazlasiyla bunaltmisti...geldikten bir ay sonra kursa basladim hemen..b1 bitti baska bi kursa basladim yarin oda bitiyor son sinavim...aklimda yeni bir kurs düsüncesi var simdi yada cocuk kararsizim :)    cok kitap okurum ben severim kitap okumayi bisiklet sürmeyi film izlemeyi...bunlarla zaman gecirdim...zaten biraz dil ögrenince agolsun esim hic karismaz...o yatardi ben cikar dolasirdim alisveris nehir kenarinda yürüyüs gibi aktiviteler :)

Rodolfo 28.11.2013 19:53:45

Alıntı yapılan: roye - Ağustos 13, 2013, 10:44:34 ÖS
bende iki hafta önce basvurumu yaptim üniversite diplomam icin bekliyorum bakalim :)

Merhaba roye , denklik ile ilgili bir sonuc alabildin mi?

cennetim 14.03.2014 13:16:13

selam arkadaslar,
ben türkiyeden 2011 yilinda önlisansdan mezun oldum aile birlesimi üzeri almanyaya geldim ve simdi egitimime burada devam etmek istiyorum, istenilen belgeler sunlardi: meslek lisesi diplomasi, transcript(ders notlari dökümani), üniversite diplomasive ösys sonuc belgesi.

sorum ösys sonuc belgesi ile ilgili

benim belgemde puan türü yazmiyor basvurdugum üniversite puan türünü istiyor, ösym yi aradim dilekce yazmam gerekdigini söylediler.

ben bu dilekcede kendimi nasil ifade edebilirim neler yazmam lazim nelere dikkat etmem lazim?

cevablarsaniz sevinirim

3,14 02.04.2014 12:15:51

--> Selamlar kardeş,

puan türü yazan sınav sonuç belgesi çıkarılamaz mı senin için Türkiye'de Yüksek Seçim Kurulu'nda?

Sayfa: 1 2 [ 3 ]