passenger_43
24.07.2013 19:51:37
slm arkadaslar cümleten hayırlı aksamlar 22 mayıs izmir alman konsoloslugunda aile birleşimi basvurusunu yaptım yaklasık 3 hafta sonra eşimden kira sözleşmesini istediler teslim etti ve 22 temmuz yani iki gün önce çapraz sorguya girdik sorguda zorluk cıkarmadılar sagolsunlar hatta eşimle yabancılar subesindeki kadın baya muhabbet etmişler bizim nişanımız düğünümüz olmadı ve eşimin 29 aylık bir kızı var beraber cekilmiş oldugumuz fotoloarı götürdük 43 resimle gittim eşimde yaklasık o kadar resim götürdü ve beraberinde skype görüşmelerini bilgisayardan cıkardık ve cep teli faturasını son 7 aylık ayrıntılı şekilde cıkartık yazıcıdan eşime yolladım oda cıkarttı giderken eşimde bende götürdük aynılarını çarpaz sorguda malumunuz üzerine sorular belli sorular ama eşime sormuslar benim için eşiniz kaç yıl okudu diye 10 yıl demiş ben 11 yıl okula gittim ikincisi eşime yüzügü nerden aldınız diye sorduklarına o manisadan (benim kaldıgım yer) bende kütahyadan (memleketim) diye cvp verdik 3 soruya yanlıs cvp verdik ama diğerleri hepsi dogru sonuc olarak ben sordum görevliye sorgudan sonra ne zaman sonuclanır dedim görevli bana kesin gün vermem ne zaman sonuclanacagı belli olmaz dedi eşimede yabancılar subesinde kadın cuma günü ara beni sonuc belli olur demiş şimdi arkadaslar sizlere bikaç soru soracagım1) görevli bana dediki ilk basvurunuzda eşiniz Türkiye'ye geldiginde dayısında kalıyor demişsiniz dedi bende yanlış anlasılma olmustur dedim ilk geldigimde cok heyecanlıydım yanlıs söylemişimdir dedim oke dedi 2)vize onayını almanya yabancılar subesimi veriyor izmir konsoloslugumu veriyo 3) ne zaman sonuclanır 4) sizce arkadaslar yazdıklarımdan anladıgınız kadarıyla vizem cıkarmı (eşim alman vatandası) okuyandan cvp verenden vermeyenden herkesten Allah razı olsun arkadaslar....