ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya Doğumluyum Gidebilmem İçin Yardım !!! (:

Sayfa: [ 1 ]

GokselAydogan 03.09.2013 12:26:17

Merhaba Arkadaşlar, Ben Göksel Aydoğan , 1992 Almanya / Mettmann doğumluyum . Almanya'da doğduktan 2 ay sonra Türkiye'ye döndüm . Anne ve babamın ayrılması sonucu böyle bir olay doğdu. 18 yaşımdayken babam beni aradı , Almanya'dan oturum almak isteyip istemediğimi sordu bende böyle bir şeyin olabileceğini söyledim . Velayetim annemin üzerineydi o zamanlar , babamın üzerine velayetim geçti. Sonrasında vize için başvurduk ve onaylandı . Gideceğim zaman annemin üzülmesi benim gitmeme kararı almama sebebiyet verdi . Ama 21 yaşındayım ve ciddi manada iş problemi yasıyorum Kayseri havaalanında 1 yıl çalıştım ve suan asgari ücretle bir yerde çalışıyorum . Daha fazla konuyu dağıtmadan sizden Almanya'ya tekrar gidebilmem için ne yapmam gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum.Babamla diyalogumuz artık düzeldi çok şükür samimiyetimiz arttı .Artık gidip birlikte bir şeyler yapmak istiyorum ayrı kaldık o kadar . Umarım kafanızı şişirmemişimdir . Anlatmak istediğim şeyler şimdilik bunlarla sınırlı kalsın . Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum . Hayırlısı ise inşAllah Almanya'ya giderim .
Sağlıcakla kalın . Görüşmek dileğiyle ... okey:)

Rodolfo 04.09.2013 02:43:14

Kurs yerinden bir arkadasim Almanya'da dogmus fakat senin gibi Türkiye'de yasamis. Yillar sonra turist vizesiyle Almanya'ya gelip burada kalma hakkini elde etmis. Detayli bilgim yok fakat Almanya dogumlu olmaniz size bir hak verebilir. Hayirlisi olsun sizin icin

GokselAydogan 04.09.2013 09:28:48

Allah razı olsun , o arkadaşınızdan bilgi almanız mümkün mü ? Nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrenebileceğim çok kaynak yok etrafımda .

Sayfa: [ 1 ]