ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Çalışma Vizesi

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

MaEsTrO 30.01.2014 01:32:30

Alıntı yapılan: mertozan09 - Ocak 29, 2014, 11:08:44 ÖS
Arkadaşlar, Bakanlığın sitesinde nereye vize aldıysan oradan girmen gerekir yazıyor. Bu yaz yine seyahat ettiğimde çek vizesi ile avusturyadan girmiştim Schengen bölgesine. Neyse ben biletimi Direkt almanyaya aldım. Bu arada Vizemdeki bu almanca not için de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Umarım herkes vizesine kavuşur ama konsoloslukta gördüğüm muamele beni Almanya'dan soğuttu. Umarım Almanya'da da aynı mumamelelerle karşılaşmam.

Herkese yardımları için teşekkür ederim arkadaşlar

Hangi bakanlik, link verebilir misin? Daha önce Ispanya ve Hollanda'dan aldigim schengenle Almanya'ya girmistim ve sorun yasamamistim. Sadece Ingiltere sorun cikariyor bu gibi konularda genelde.

Muamele kismina gelirsek, takma kafana bence. Her seye hazirlikli olman lazim, yasa ve gör. :)

mertozan09 30.01.2014 20:01:07

https://www.mfa.gov.tr/schengen-bolgesine-seyahat-edecek-vatandaslarimiz-icin-duyuru.tr.mfa

Ben de daha önce sorun yaşaşamıştım ancak bu sefer yaşarmıyım bilmiyorum. Çünkü bu yasa ağustosta çıktı ve ben ağustostan sonra hiç yurt dışına çıkmadım

Sayfa: 1 2 [ 3 ]