kaan34
26.09.2013 17:59:49
Selam arkadaşlar gecen hafta capraz sorguya girdim daha öncesinde vizem red edilmişti maas yetersizliği yüzünden esim türk vatandasi
bugün ups den mesaj geldi 30 soru sordular capraz sorguda esimle degerelendrdik zaten giderken yanimda resimlerimizi falan nikah nisan ile ilgili herseyi götürmüştüm 1 saat sürdü capraz sorguda cikan sorular a burdan bakmistim burdakilerin aynisi cikti zaten benim sormak istediğim sonuç ne olur acaba bu hafta içerisinde esimden maas bodrosunu tekrar istemişlerdi yabancilar dairesinin söylediği esim sormus ne zaman belli olur diye yabancilar poliside iy görünüyor biz zaten gönderdik benim pasaportumu almislardi capraz sorgudan sonra sonucun bu kadar erken gelmesi acaba normalmi gerçekten stres basti merak ediyorum bu dönemlerden geçen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum
Allah herkezin yardimcisi olsun ..
tarsuslu
26.09.2013 19:29:55
arkadasım umarım vizedir.. herşey olabilir kimse kesin bi cevap veremez .. ama ilk randevudaki eksikleri tamamladığın zaman onaylamama gibi söz konusu olamaz .. buarada nerdeydi randevun ..inşAllah vizen gelir ve sevdiklerine kavuşursun ..